Få en nemmere hverdag med Kundeportalen

  • Spor og håndtér dine forsendelser hele vejen
  • Få detaljerede rapporter og statistikker
  • Se fakturaer og håndtér reklamationer
  • Kom nemt og hurtigt i kontakt med Kundeservice
Få gratis adgang til Kundeportalen

Track & Trace

Få et komplet overblik over alle dine pakker – både indkommende og udgående forsendelser.
I vores Track & Trace-system kan du blandt andet se detaljeret information om din forsendelses rejse, og hvor den befinder sig. Du kan skrive til dine kunder samt oprette reklamationer. Du har i Kundeportalen altid det fulde overblik over dine forsendelser, du kan blandt andet altid se pakkens informationer såsom vægt, produkttype og hvilke ydelser, der er tilknyttet pakken.

Læs mere

Automatiserede meddelelser

Automations er til dig, der ønsker at brande din virksomhed, samtidig med at du skaber en god kontakt med dine kunder.
Med automatiseringen har du mulighed for at sende beskeder til dine kunder, så de altid ved, hvor deres pakker er, og hvornår de modtager dem.
Fordelene er mange, men med Automations har du mulighed for både at sende simple beskeder ved et enkelt klik, og du har mulighed for at lave en avanceret opsætning med din egen branding.

Læs mere

Dashboard

Når du er bruger af Kundeportalen, har du altid mulighed for at trække statistikker på alle dine aktiviteter. Få et øjebliksbillede og dermed et hurtigt overblik over alle dine pakke-og palleforsendelser i den angivne periode.
Du kan også trække statistikker på dine henvendelser til Kundeservice, se din status på reklamationer og få et overblik over dine fakturaer.

Rapporter og statistikker

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at have et overblik over din virksomhed, og derfor giver vi dig mulighed for at skabe et unikt overblik over dine forsendelser ved hjælp af rapporter og statistikker.
Du kan i dag trække rapporter på vores leveringskvalitet af dine forsendelser, så du altid kan se, hvad det er for en service, du betaler for.
Det vil snart være muligt at trække en pallerapport og en miljørapport. Hvis du sender paller, vil du få mulighed for at se dit palleregnskab, og du vil med Kundeportalen også nu få mulighed for at trække en rapport over dit miljøregnskab. Det giver dig et unikt indblik i din virksomheds belastning af miljøet.

Reklamationer

Håndtér og få et overblik over din virksomheds reklamationer- helt enkelt.
Du kan i Kundeportalen oprette og følge reklamationer med bare få klik. Med denne funktion kan du både spare tid for dig selv og dine kunder. Du slipper for telefonkøer og er sikker på en nem og hurtig sagsbehandling. Du har også mulighed for at sende beskeder til Kundeservice direkte i funktionen, så du sikrer, at alle dine informationer er samlet på et sted.

Læs mere

Faktura

Håndtér dine fakturaer og se dine statistikker.
Få et overblik over alle dine fakturaer eller sorter dem, så du kun behøver at koncentrere dig om dem, der ikke er betalt. I denne digitale funktion er alle dine fakturaer samlet på et sted, og du har tilmed mulighed for at downloade dem som PDF- og Excelfiler til bogføring.

Kundeservice

Kom i kontakt med Kundeservice og få hjælp til portalen.
Du har altid mulighed for at kontakte Kundeservice, hvis du har brug for hjælp. Alt, du skal gøre, er at klikke på Ny besked, og så skrive hvad henvendelsen drejer sig om. Under fanen Kundeservice har du også mulighed for at se dine henvendelser og vores svar, så informationerne er samlet på et sted.

Læs mere

Administratorfunktioner

Du kan tilføje flere administratorer til din virksomhed. På den måde sørger du for, at du aldrig kommer bagud med at administrere pakkeforsendelserne, holde øje med statistikkerne eller servicere dine kunder.
Du kan både begrænse og tilføje rettigheder til de forskellige administratorer og helt fjerne dem igen. Det er altid synligt, hvem der har lavet hvilke forsendelser, så du er derfor til enhver tid sikret et stort overblik.

Kundeportalen

Kundeportalen er gratis

  • Køb pakker, portokoder og sporbare breve med PostNord Send
  • Spor og håndtér dine forsendelser gennem hele processen
  • Få detaljerede rapporter og statistikker
  • Se faktura og håndtér reklamationer
  • Kom nemt og hurtigt i kontakt med kundeservice
Opret konto til Kundeportalen