Send din pakke

3. Få din pakke godt afsted

Din pakke er nu pakket forsvarligt ind og din adresselabel er påsat. Nu skal den sendes afsted til din modtager! Indlevering eller afhentning?

Indlevering af din pakke

Din pakke er nu klar til at blive indleveret til os. Du kan indlevere din pakke enten på et Posthus eller vælge en Erhvervsindlevering.

Indlevering på et Posthus
Her kan du indlevere din pakke, hvis den vejer under 20 kg. Find dit nærmeste posthus og se åbningstider via Find os.

Indlevering via Erhvervsindlevering
Har du brug for at aflevere mange breve eller pakker ad gangen, så er Erhvervsindlevering det optimale valg for dig. Når brevene er frankeret og pakkerne er påført pakkelabels, så kan du køre direkte til indgangen og aflevere dine breve og pakker til en erhvervsmedarbejder.

Weekendindlevering
Vi henter pakker på udvalgte erhvervsindleveringer lørdage og søndage. Det gør vi, så du kan indlevere pakker i weekenden og tilbyde dine kunder pakker 7 dage om ugen. Læs mere og se hvilke erhvervsindleveringer, der har åbent lørdage og søndage her.

Afhentning af din pakke

Hos PostNord tilbyder vi fleksible afhentningsløsninger. Med Ad hoc afhentning kan du booke lejlighedsvis afhentning, når du har behov. Vi kan også lave en fast afhentningsaftale efter dit behov om det er en eller fem dage om ugen.