Kundberättelser

Läs om hur andra använder PostNord Portal och våra tjänster för att effektivisera sina verksamheter.

”Jag är superglad för den nya portalen”

Ljudföretaget JD Music efterlyste ett smidigt system för att anpassa frakt och pris efter sina olika försändelser. Verktyget Skicka Direkt Business i PostNords portal var precis vad de sökte.

Läs mer om JD Musics upplägg

”Plötsligt kan vi ligga steget före och hjälpa kunderna att följa sitt paket. De känner sig tryggare och det här sparar mycket tid hos oss internt. Inte minst på kundtjänst”

En av utmaningarna för Twist & Tango var bristen på information om leverans och returer. Idag har företaget en bättre uppföljning och statistik med hjälp av PostNord Portal Business. De kan se hur många paket som ligger kvar hos ombud och hur många returer som är på väg tillbaka, vilket de ser som ett fantastiskt redskap i vardagen.

Läs mer om Twist & Tangos upplägg

"Nu kontaktar vi kunderna - inte tvärtom"

En utmaning för företaget har varit antalet returer och att man inte kunnat komma i kontakt med kunderna för att ge dem proaktiv information.

Lösningen hittade Staples i PostNord Portals’ automatiska påminnelser och i den detaljerade leveransstatistiken.

Tack vare PostNord Portal Business har Staples 30-50 procent färre returer per vecka och färre samtal till kundtjänst. Och viktigast av allt: nöjdare kunder och ökat förtroende.

Läs mer om Staples upplägg

"Vi levde i en grå värld innan vi började jobba med leveransinformation, men vill man göra förbättringar måste man förstå hela kedjan."

Telenor ville minska antalet returer och få överblick över logistikkedjan. Lösningen blev djupgående statistik och en tjänst som skickar påminnelser automatiskt.

Läs mer om Telenors upplägg