Checkout-lösning för din webbsida

Din checkout är superviktig. Tillsammans med partners erbjuder vi färdiga checkout-lösningar för ett antal plattformar och bygger du en egen checkout så hjälper vi dig att utveckla den utifrån dina besökares behov. Du väljer då mellan att använda separata APIer från oss eller ta en sammanslagning av våra APIer perfekt lämpade för checkout-steget.

Att erbjuda kunder en förstklassig upplevelse i checkout behöver inte kosta skjortan.

Byt till en fullfjädrad och automatiserad TMS/TA för din ehandel helt utan kostnad. Vill du integrera till PostNords eget TA-system Skicka Direkt Business och få en integrerad checkout-lösning kan du göra det väldigt smidigt med någon av följande plattformar:

Färdiga checkoutlösningar ifrån våra partners

Klarna integration

Förenkla din ehandel och förbättra dina kunders köpupplevelse med PostNords praktiska integration med Klarna Checkout. Med en orderkoppling mellan Klarnas Leveransväljare och Skicka Direkt Business kan du visa exakt de fraktalternativ du vill ha i din checkout.
Läs mer om Klarna integration

Oktagon Ship Connect – WooCommerce

En komplett order- och frakthanterare tillgängligt direkt i WooCommerce dashboard. Utöver funktioner som automatisk orderhantering och massutskrift av frakt-/returetiketter kan du även ändra, boka, reservera och spåra sändningar och mycket mer.
Läs mer om Oktagon Ship Connect – WooCommerce

Oktagon Ship Connect – Magento

En komplett order- och frakthanterare tillgängligt direkt i Magento 2 dashboard. Utöver funktioner som automatisk orderhantering och massutskrift av frakt-/returetiketter kan du även ändra, boka, reservera och spåra sändningar och mycket mer.
Läs mer om Oktagon Ship Connect – Magento

Majako – nopCommerce

Hämtar fraktalternativ dynamiskt baserat på leveransadress, orderdetaljer och hur du har konfigurerat det i Skicka Direkt Business.
Läs mer om Majako – nopCommerce

Uniwin – Shopify

Den här appen är till för dig som använder PostNords fraktverktyg Skicka Direkt Business (SDB) för dina leveranser och din frakthantering. Med appen kan du spara tid på att skapa fraktetiketterna.
Läs mer om Uniwin – Shopify

Se alla våra startklara integrationer

Använd utvalda APIer i din checkout – välj själv

Utlämningsställe API

Det här APIet kan du använda när du skickar paket till utlämningsställe/ombud eller paketbox. Låt dina mottagare välja bland våra 6000 nordiska utlämningsställen för sitt paket i din checkout.
Gå till implementationsguide

Hitta närmaste utlämningsställe/ombud

Med det här APIet kan du se till att dina mottagare kan söka på närmaste utlämningsställe/ombud med sitt postnummer i checkouten.
Gå till implementationsguide

Se hela transporttiden för en leverans

Med det här APIet kan du ge dina mottagare den fulla transporttiden för leveransen redan i checkouten.
Gå till implementationsguide

Delivery Option API – fler i ett

Nu kan du ännu enklare integrera mot PostNords APIer i din checkout gällande leverans och logik. Ett och samma API innehåller information från fyra bakomliggande APIer. Du ger genom detta en mer fullständig information i checkoutsteget så som miljöinformation och hemleveranstider.
I Delivery Option API ingår:

  • Tidsspann för leverans (klockslag cirka)
  • Miljöinformation (fossilfritt, klimatkompensation)
  • Leveranstid (från plock & pack till mottagaren, antal dagar)
  • Utlämningsställe (var levereras paketet)
Läs mer i vår integrationsguide

Glöm inte returupplevelsen. Saknar dina kunder skrivare?

Med digital retur-API kan du ge dina mottagare möjlighet att fylla i returorsak och sina uppgifter i ett formulär online – smidigt och enkelt för både dig och din mottagande kund.
Gå till implementationsguide
Läs mer om Digital Retur

Rekommenderade checkout-texter för PostNords tjänster

Varför är det bra med enhetliga texter i checkout?

Det underlättar för dina mottagare att ha en tydlig bild över leveransalternativen i checkoutsteget då de enklare kan välja vad som passar krav och önskemål.
Gå till Checkout-texter