En kostnadsfri demonstration av hur våra verktyg hjälper dig med e-handel och logistik

Boka en demo av PostNord Portal Business

Alla avtalskunder hos PostNord har tillgång till Skicka Direkt Business som en del av PostNord Portal Business. Här kan du köpa, spåra och hantera din frakt och alla dina ärenden med PostNord. Verktyget är kostnadsfritt att använda och du ser även dina fraktpriser direkt. Vi visar gärna hur det fungerar och hjälper dig komma igång!

Vi visar dig runt eller ger dig hjälp att komma igång

Du kan antingen få en kort genomgång av Skicka Direkt Business eller en längre demo även innefattar resten av Portal Business. Om du redan aktiverat ditt konto kan vi istället ställa in ditt konto tillsammans, så ni lättast kan börja använda det.

Vi uppdaterar din bokning med möteslänk till Microsoft Teams. Ingen inloggning eller installation behövs, men du behöver en mikrofon kopplad till din enhet. Webbkamera är frivilligt.

Hur funkar det?

  • Du bokar en tid och får en kalenderbokning av oss.
  • Vi uppdaterar din mötesbokning med videolänk till Microsoft Teams
  • Du öppnar länken när det är dags för din demo (ingen inloggning eller installation krävs)
  • Vi guidar dig genom våra verktyg och svarar på dina frågor
  • Du kan när som helst skapa ett konto i Portal Business och testa verktygen själv

Vad är PostNord Portal Business?

Portal Business är en företagsanpassad version av PostNord Portal, som är tillgänglig för PostNords avtalskunder. Portal Business samlar verktyg för fraktköp, spårning, fakturor, kundservice och mycket mer. Du kan läsa mer om Portalens funktioner under “Upptäck” i menyn högst upp på sidan. Om man inte redan är avtalskund kan man bli det samtidigt som man skapar sitt konto.

Skicka Direkt Business är fraktverktyget i Portal Business. Du kan beställa frakt, se dina priser, skriva ut fraktsedlar, och beställa upphämtning. Dessutom finns möjlighet att köpa frakt via orderkoppling – just nu via csv-fil och API, och inom kort via plugins till ehandelssystem. Läs mer om Skicka Direkt Business här, eller boka en demo för att se hur det fungerar!

Kan jag prova det själv redan nu?

Självklart! Det kan till och med vara bra att ha ditt konto klart så att du själv kan följa med i verktyget när vi demar Skicka Direkt Business för dig. Ansök gärna om din demo först i så fall – så kan ni starta upp ert konto inför vårt möte.

Om du inte är avtalskund sedan tidigare behöver du din firmatecknares tillstånd att ingå kundavtal med oss. Sedan skapar du ett nytt businesskonto här. Du kommer att kunna skriva under kundavtalet med mobilt BankID. Att bli avtalskund kostar ingenting, men ger dig bl.a. tillgång till vårt fraktsortiment för avtalskunder.

Om ni redan är avtalskund på ditt företag behöver firmatecknare för företaget vara den som skapar ert portalkonto här. Denne legitimerar sig med BankID av säkerhetsskäl, sedan kopplar vi automatiskt kontot till er organisation. Inget mer behövs!

Om du har problem med bokningsrutan kan du boka en demo direkt med en teammedlem här.