Boka en demo med PostNord

Hos PostNord vill vi underlätta och förenkla för våra kunder. Därför erbjuder vi möjlighet till demo inom ett par olika områden. Dessa områden kommer utökas successivt så skriv gärna upp dig på PostNords nyhetsbrev för att bli hålla dig informerad. Anmälan till nyhetsbrevet hittar du här.

Vi tar en paus

Postnord pausar möjligheterna att boka demo från och med 1 januari 2024 och tillsvidare, då vi jobbar på att uppdatera formatet.

Mer information kommer att delas här i Portalen framöver.

Hur stort paket kan man skicka?

Här är några exempel på demos vi erbjuder

 • Önskar du lära dig mer om Kundportalen?
 • Vilka möjligheter finns i Skicka Direkt Business?
 • Tips och råd för dig som ehandlare och din checkout ”hur skapar jag leveranserbjudanden i världsklass”?
 • Vilka APIer har Postnord och hur använder jag dom på effektivaste sättet?
 • Postnords digitala returlösning – hur implementerar jag den?

Vilken tjänst passar dig?

För att veta exakt vad som fungerar med din unika setup hänvisar vi till tjänstevillkoren för var tjänst.
Våra tjänstevillkor
Brev och paket
Returer
Tyngre gods

Det är enkelt att boka kostnadsfri demo med oss!

 • Boka kostnadsfri demo enkelt via vår webbkalender
 • Vi uppdaterar din bokning med möteslänk till Microsoft Teams
 • Ingen inloggning eller installation behövs från ditt håll, men du behöver en mikrofon kopplad till din enhet så vi kan svara på dina frågor
 • Webbkamera är frivilligt
Notera att våra demos inte omfattar rådgivning kring våra tjänster. Har du frågor kring våra tjänster och t ex vill veta vilka tjänster passar bäst dina behov är du välkommen att kontakta vår kundtjänst [länk] eller din ansvariga säljare. Information om våra tjänster finns även här: Hitta den brev- eller pakettjänst som bäst passar bäst dina behov .

Hur funkar det?

 • Du bokar en tid och får en kalenderbokning av oss.
 • Vi uppdaterar din mötesbokning med videolänk till Microsoft Teams
 • Du öppnar länken när det är dags för din demo (ingen inloggning eller installation krävs)
 • Vi guidar dig genom våra verktyg och svarar på dina frågor
 • Du kan när som helst skapa ett konto i Portal Business och testa verktygen själv

Vad är PostNord Portal Business?

Portal Business är en företagsanpassad version av PostNord Portal, som är tillgänglig för PostNords avtalskunder. Portal Business samlar verktyg för fraktköp, spårning, fakturor, kundservice och mycket mer. Du kan läsa mer om Portalens funktioner under “Upptäck” i menyn högst upp på sidan. Om man inte redan är avtalskund kan man bli det samtidigt som man skapar sitt konto.

Skicka Direkt Business är fraktverktyget i Portal Business. Du kan beställa frakt, se dina priser, skriva ut fraktsedlar, och beställa upphämtning. Dessutom finns möjlighet att köpa frakt via orderkoppling – just nu via csv-fil och API, och inom kort via plugins till ehandelssystem. Läs mer om Skicka Direkt Business här, eller boka en demo för att se hur det fungerar!

Kan jag prova det själv redan nu?

Självklart! Det kan till och med vara bra att ha ditt konto klart så att du själv kan följa med i verktyget när vi demar Skicka Direkt Business för dig. Ansök gärna om din demo först i så fall – så kan ni starta upp ert konto inför vårt möte.

Om du inte är avtalskund sedan tidigare behöver du din firmatecknares tillstånd att ingå kundavtal med oss. Sedan skapar du ett nytt businesskonto här. Du kommer att kunna skriva under kundavtalet med mobilt BankID. Att bli avtalskund kostar ingenting, men ger dig bl.a. tillgång till vårt fraktsortiment för avtalskunder.

Om ni redan är avtalskund på ditt företag behöver firmatecknare för företaget vara den som skapar ert portalkonto här. Denne legitimerar sig med BankID av säkerhetsskäl, sedan kopplar vi automatiskt kontot till er organisation. Inget mer behövs!

Om du har problem med bokningsrutan kan du boka en demo direkt med en teammedlem här.