Skapa fysisk direktreklam online – tryck och utdelning fixar vi

Med fysisk direktreklam (DR) når du dina mottagare på ett mer engagerande och personligt sätt än vad som är möjligt med e-post. I tjänsten Skapa Utskick kan du enkelt välja mellan adresserad eller oadresserad reklam och fixa designen med en PDF. Inga bökiga utskrifter eller tidskrävande utdelning behövs – det kan du överlåta till oss.

 • Skicka DR till 30 000 mottagare över hela landet
 • Automatisk onlinetjänst
 • Billigare än att anlita en PR-byrå, enklare än att sköta allt själv
 • Välj mellan utskick i olika format
 • Vi printar, frankerar och delar ut
Skicka direktreklamSkicka enstaka försändelser i Skicka Direkt

Utforska våra tjänster inom direktreklam och utskick:

Utforska våra tjänster inom direktreklam och utskick:

Direktreklam i brevlådan – världens bästa PR-trick?

Med PostNords Skapa Utskick fixar du enkelt proffsig direktreklam som verkligen når fram på riktigt. I verktyget kan du välja mellan adresserade och oadresserade utskick i form av brev, vykort och flyers – med eller utan kuvert. Och det bästa av allt? Det tar endast några minuter att fixa. Du väljer format, design och mottagare – vi ser till att ditt reklambudskap når fram till de du vill, när du vill.

E-post må vara både blixtsnabbt och kostnadsfritt – men när det gäller läsbarhet och förmågan att såväl inspirera som engagera är det inget som slår fysiska utskick. Vill du fånga uppmärksamheten hos dina mottagare är ett vackert vykort eller en flyer printad på snyggt papper ett överlägset grymt val.

Specificera din målgrupp eller satsa på massutskick

Öka träffsäkerheten genom att specificera dina mottagare med hjälp av våra demografiska urval – eller satsa på ett brett massutskick för att nå så många som möjligt.

I vår smarta tjänst kan du beställa såväl adresserade som oadresserade reklamutskick till riktigt bra pris. Vilket alternativ som passar bäst beror på vilka du vill nå och i vilket syfte.

 • Adresserad direktreklam passar perfekt när du vill nå en specifik målgrupp. Vårt onlineverktyg ger dig möjlighet att filtrera på bostadstyp, familjeförhållanden, ålder, kön och köpkraft. Klockrent för riktade reklamutskick till hushåll – men även företag. För B2B-reklam kan du specificera dina mottagare utifrån bransch, omsättning och antal anställda.
 • Oadresserade utskick når alla mottagare med en viss bostadstyp inom ett valt område. Här kan du välja utdelning till endast villor, eller inkludera samtliga bostadstyper. Ditt budskap når såväl äldre som yngre, kvinnor och män samt hushåll med och utan barn.

Direktreklam via PostNord är nästan oförskämt bra - om vi får säga det själva

Direktmarknadsföring via Skapa Utskick gör det möjligt att skippa dyra PR-konsulter och tidskrävande marknadsföring – men ändå nå ut med ditt reklambudskap på ett effektivt sätt. Ett sätt som faktiskt ger resultat.

Fördelarna med tryckta reklamutskick via PostNord är alltså många. För att inte bli för långrandiga (vi gissar att du är sugen på att komma igång med tjänsten) nöjer vi oss dock med att bara sammanfatta de allra bästa:

 • 100% automatiserad och onlinebaserad tjänst – du är klar på ett par minuter
 • Välj mellan adresserade och oadresserade utskick
 • Du bestämmer datum för utskick och kan schemalägga långt i förväg
 • Du slipper printa, frankera och dela ut
 • Använd egna adresslistor eller ta hjälp av oss
 • Billig PR med bra räckvidd – kostar bara lite mer än ett sms
 • Betala med kort eller faktura

Funkar fint även för informationsutskick

Vill du nå ut med tryckt information som inte är reklam? PostNords verktyg för adresserade och oadresserade utskick funkar förstås superbra till det med. Med snygga vykort, kuverterade eller okuverterade flyers samt printade informationsbrev kan du enkelt kommunicera med dina mottagare på ett inspirerande och kul sätt.

Lägsta antalet exemplar är 100, men utöver det kan du använda tjänsten fritt som du vill. Exempelvis till inbjudningar och andra postala utskick som nyhetsbrev och kallelser av olika slag.

Sugen på att testa?

Skapa utskick

Fler funktioner i PostNord Portal som kan hjälpa ditt företag

Spåra inkommande och utgående försändelser med Track & Trace

Köp frakt smidigt och snabbt med Skicka Direkt Business

Håll kunderna uppdaterade med automatiska aviseringar

Få total översikt över leveranser i PostNords dashboard

Skapa konto gratis