Adresserad direktreklam – träffsäkra utskick som verkligen når fram

Adresserad direktreklam passar perfekt när du vill nå ut med ett budskap till många mottagare samtidigt – och veta säkert att det verkligen kommer fram. I tjänsten Skapa Utskick fixar du enkelt snygga vykort, flyers eller brev och väljer målgrupp utifrån olika demografiska kriterier. Allt du behöver är en PDF – resten löser vi.

  • Automatiserad tjänst – du slipper sköta tryck, frankering och utdelning
  • Enkelt att nå ut med träffsäker information
  • Möjligt att schemalägga utskick långt i förväg
  • Mycket billigare än att ta hjälp av en PR-byrå
  • Adresserad direktreklam delas alltid ut
Skicka adresserad direktreklamSkicka enstaka försändelser i Skicka Direkt

Skippa opersonlig e-post – fysiska utskick är det nya svarta

Fysiska reklamutskick är ett utmärkt PR-verktyg när du vill kommunicera med dina kunder på ett träffsäkert och mer personligt sätt. Istället för att skicka e-post som av många direkt rensas bort som spam, kan du med adresserad direktreklam få bättre exponering som enklare fångar uppmärksamheten hos de du vill nå.

Du kan också vara säker på att det du skickar faktiskt levereras och alltid kommer fram. Detta eftersom adresserad reklam alltid måste delas ut – oavsett om reklam undanbedes på brevlådan eller ej.

Med adresserade utskick i fysisk form slipper du bli en i mängden av jobbiga mejl som får inkorgen att svämma över. Mot en billig investering kan du istället sticka ut med unik reklam som ger resultat på riktigt.

Nå upp till 30 000 mottagare med ett par knapptryck

Verktyget för adresserad direktreklam är en del av tjänsten Skapa Utskick – vilken är framtagen för att underlätta när du vill skicka samma information till många hushåll eller företag. Till och med riktigt många. Med bara några knapptryck kan du se till att ditt budskap dimper ned i brevlådan hos upp till 30 000 adresserade mottagare.

Med vårt ADR-verktyg kan du skapa såväl tjusiga flyers med tvåsidigt färgtryck, som proffsiga vykort på riktigt bra papper. Tjänsten är helt automatiserad och ger full kontroll till dig som beställare – men kräver samtidigt minimal arbetsinsats. Det enda du behöver göra är att ladda upp en PDF samt välja målgrupp och tid för utskick.

Allt som rör tryck, adressering, frankering och utdelning fixar vi. Smidigt, eller hur?

Fixa din PR när du vill och var du vill

Vår automatiska tjänst för såväl adresserad reklam som ODR – det vill säga oadresserad direktreklam – ger dig friheten att styra upp din marknadsföring när och var du vill.

Här finns inget behov av att bolla med någon PR-byrå eller att du själv ens behöver vara på plats. Det enda du behöver göra är att lägga beställningen – och eftersom det görs online kan du sitta precis varsomhelst. Hemma i soffan, på en strand i tropikerna eller på bussen.

Du behöver heller inte logga in i portalen eller ens skapa ett konto för att kunna använda tjänsten. Skapa Utskick är en unik PR-portal som alltid finns tillgänglig och som besparar dig både tid och pengar.

Maximera träffsäkerheten med demografiska urval

Varför betala för reklamutskick som når alla – när du egentligen bara behöver nå dem du tror kan tilltalas av att köpa din produkt eller tjänst? Med hjälp av demografiska urval kan du specificera din målgrupp och effektivisera din adresserade direktmarknadsföring.

För adresserade utskick kan du bland annat använda dig av urvalskriterier som ålder, kön, bostadstyp, familjeförhållanden och inkomst. Du slipper onödigt reklamsvinn och får ut ditt budskap till de du faktiskt vill nå.

Vill du använda egna adresslistor? Det går förstås hur bra som helst det med. Ladda upp en fil med dina mottagare så ser vi till att ditt utskick når dem på det datum du önskar.

Enkelt, kostnadseffektivt och bekvämt

Med adresserad direktreklam via PostNord når du dina mottagare på riktigt – utan att egentligen behöva göra särskilt mycket själv. Det är mycket smidigare än att kuvertera och dela ut själv – och mycket billigare än att outsourca till en reklambyrå.

Och du, du vet väl att du även kan använda tjänsten som privatperson och för informationsutskick som inte är reklam? Så länge antalet exemplar är minst 100 kan adresserade utskick användas för alltifrån bröllopsinbjudningar och tackkort, till nyhetsbrev och mycket annat.

Sugen på att testa?

Skapa utskick

Fler funktioner i PostNord Portal som kan hjälpa ditt företag

Spåra inkommande och utgående försändelser med Track & Trace

Köp frakt smidigt och snabbt med Skicka Direkt Business

Håll kunderna uppdaterade med automatiska aviseringar

Få total översikt över leveranser i PostNords dashboard

Skapa konto gratis