Revolutionera dina brevutskick med PostNord – upptäck vår webbaserade tjänst

Varför printa, kuvertera och frankera ett brevutskick på egen hand när vi på PostNord kan göra det åt dig? Med vår onlinetjänst kan du snabbt och enkelt skapa brevutskick som sedan trycks och distribueras automatiskt av oss. Låter det intressant? Här kan du läsa mer om hur det funkar.

  • Skapa brevutskick på upp till 12 sidor
  • Ladda upp ditt brev i PDF-format
  • Print och distribution sker automatiskt
  • Inga extra kostnader för adresser
  • Tillgängligt för både inrikes och utrikes brev
Skapa brevutskickSkicka enstaka försändelser i Skicka Direkt

Inspirera mera med snygga brevutskick

Vissa saker funkar bättre att göra på det gamla goda sättet. Som fysiska brevutskick istället för digitala till exempel. Fysiska brevutskick känns mer personliga, har bättre läsbarhet och är ofta enklare att göra mer träffsäkra. Dessutom är det mycket roligare och mer inspirerande att få ett riktigt brev i den vanliga brevlådan än ett mail i den digitala, inte sant?

Vill du nå ut med ett budskap som både kommer fram och träffar rätt, är ett traditionellt brevutskick en oslagbar väg att gå. Risken att det uppfattas som spam är betydligt mindre än med e-post, och chansen att det fångar mottagarnas uppmärksamhet är hundra gånger större.

Du är boss över ditt brevutskick – PostNord trycker och delar ut

Med vår onlinebaserade tjänst Skapa Utskick kan du fixa personligt anpassade brevutskick på bara några minuter. Du bestämmer helt och håller över design och innehåll, vilka mottagare du ska skicka till, hur många exemplar du vill trycka samt vilket datum ditt brevutskick ska distribueras.

Tjänsten är helt automatiserad och låter dig som kund ha full kontroll över din beställning. Vi står standby för att fixa print och utdelning närhelst du vill.

Festinbjudningar, kallelser, information eller nyheter – vad vill du säga med ditt brev?

Fysiska brevutskick är ett klockrent sätt att nå ut med en mängd olika budskap och typer av information. Tjänsten i PostNord Portal kan till exempel användas för utskick av nyhetsbrev, inbjudningar, kallelser till årsstämmor, samhällsviktig information och en massa annat. Du kan även inkludera inbetalningskort om du vill.

Ditt brevinnehåll trycks på miljömärkt papper – 100 % obehandlat såklart – och läggs i kuvert med fönster för såväl mottagaradress som avsändaradress. Maximalt antal sidor för brev är 12 (tryck på fram- och baksida) och som mest kan du skicka hela 9 999 brev på en och samma gång.

Använd egna adresslistor eller ta hjälp av oss

Brev som skapas i PostNord Portal går alltid som adresserade utskick. Hur många och vilka mottagare du vill inkludera i din brevförsändelse är förstås helt upp till dig.

Har du redan befintliga adresslistor – exempelvis från ditt kundregister – kan du enkelt ladda upp dessa när du ska lägga till mottagare. Du kan även ta hjälp av oss för att välja målgrupp för ditt brevutskick. Med våra demografiska urval kan du specificera mottagare utifrån kön, ålder, familjeförhållanden, bostadstyp, geografiskt område och köpkraft. Ett utmärkt sätt att göra ditt brevutskick än mer träffsäkert.

Vill du skicka till företag istället för hushåll? Det funkar förstås det med. För B2B-utskick kan du välja mellan att skicka till alla slags företag eller endast lantbruk.

Kom igång på ett ögonblick

Verktyget för brevutskick hittar du i PostNord Portals tjänst Skapa Utskick. Du behöver varken skaffa konto eller logga in för att använda tjänsten – allt ligger öppet direkt på webben. Upptäck ett smidigare, snabbare och mer modernt sätt att nå ut med information i klassiskt brevformat. Surfa in på Skapa Utskick och testa tjänsten du med.

Sugen på att testa?

Skapa utskick

Fler funktioner i PostNord Portal som kan hjälpa ditt företag

Spåra inkommande och utgående försändelser med Track & Trace

Köp frakt smidigt och snabbt med Skicka Direkt Business

Håll kunderna uppdaterade med automatiska aviseringar

Få total översikt över leveranser i PostNords dashboard

Skapa konto gratis