Skicka faktura med PostNord – lätt som en plätt

Visste du att du hur snabbt och smidigt som helst kan skicka fakturor via PostNord Portal? Utan att ens behöva skaffa ett Businesskonto eller logga in. I tjänsten Skicka Brev fixar du enkelt ett utskick med inbetalningskort inkluderade. Du laddar upp en PDF, lägger till mottagare och anpassar fakturainformationen. Resten löser vi.

  • Skicka enstaka fakturor eller många på samma gång
  • Enkelt att anpassa fakturadetaljer efter varje individuell mottagare
  • Helt onlinebaserad tjänst – vi sköter tryck, kuvertering och distribution
  • Enklare än att fakturera själv – billigare än att anlita ett faktureringsföretag
Skicka fakturaSkicka enstaka försändelser i Skicka Direkt

Fakturering behöver inte vara så krångligt

Driver du företag och brottas med fakturering till kunder? Kanske har du funderat på att outsourca jobbet till ett bekvämt (men svindyrt) faktureringsbolag för att slippa det tidskrävande och tråkiga jobbet själv? Då har vi en betydligt bättre lösning.

Med vårt smarta onlineverktyg Skicka Brev kan du skapa personligt anpassade fakturor till en eller flera mottagare på ett kick. Allt du behöver göra är att klicka i inbetalningskort som gratis tillval, importera din fakturadesign i PDF-format samt lägga till dina mottagare och anpassa individuella detaljer som belopp och OCR-nummer. Sedan är det så gott som klart.

Så fort du lagt din beställning tar vi vid och fixar allt som rör print, kuvertering och utdelning. Hur enkelt och bekvämt som helst.

Skicka pappersfakturor med gott samvete

Alla fakturor och inbetalningskort som skapas via tjänsten Skicka Brev går ut som fysiska utskick i pappersformat. Här har vi förstås tänkt till för att göra det så klimatsmart som möjligt. Fakturorna trycks i färg på A4-papper som är både Svanenmärkta och 100 % obehandlade. Detsamma gäller för kuverten. Vi tänker hållbart och miljömedvetet, så att du ska kunna skicka fysiska fakturor med gott samvete.

Klockren tjänst för både små och medelstora företag

Möjligheten att lägga till inbetalningskort och skapa egna fakturor i verktyget Skicka Brev passar perfekt för dig som har ett lite mindre eller medelstort företag. Du kan skicka upp till 9 999 fakturor i en order, antingen som Ekonomibrev eller som Första klass.

Tjänsten är populär och används frekvent av många nordiska företag inom en mängd olika branscher. Har du till exempel startat en webshop och ska börja skicka egna fakturor? Eller någon annan kommersiell verksamhet där du fakturerar kunder? Då är fakturering via PostNord Portals Skicka Brev ett utmärkt sätt att komma igång.

Du slipper rodda med att själv printa, kuvertera, adressera och lägga på lådan – och får istället mer tid över till att utveckla din business.

Föredrar du elektroniska fakturor? Vi löser det med

PDF-faktura, EDI-faktura och elektronisk faktura. Kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar det kan vi hjälpa dig med det också.

Digitala fakturautskick kan precis som de fysiska också göras via PostNord Portal. Tjänsten är dock bara tillgänglig för företag och för att komma åt den behöver du vara inloggad på ditt Businesskonto. Det tar bara några minuter att fixa och är helt gratis. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Skicka faktura & inbetalningskort via PostNord – lysande bra helt enkelt

Syftet med att kunna skicka fakturor via PostNord Portal utan att behöva logga in, är förstås att underlätta för dig som kund. Så mycket vi bara kan. Vi vet att företagande kan vara utmanande nog som det är – så varför inte förenkla allt som förenklas kan? Som faktureringen till exempel.

Upptäck ett bättre och smidigare sätt att skicka fakturor du också. Du hittar allt du behöver i verktyget för Skicka Brev, direkt här på portalen.

Sugen på att testa?

Skapa utskick

Fler funktioner i PostNord Portal som kan hjälpa ditt företag

Spåra inkommande och utgående försändelser med Track & Trace

Köp frakt smidigt och snabbt med Skicka Direkt Business

Håll kunderna uppdaterade med automatiska aviseringar

Få total översikt över leveranser i PostNords dashboard

Skapa konto gratis