Skicka flyers med PostNord – Billig & bekväm onlinetjänst

Nå ut med ditt budskap till kunder, medlemmar eller övriga mottagare genom att skicka snygga flyers i fysiskt format. I Skapa Utskick kan du beställa adresserade eller oadresserade flygblad och ladda upp din egen design enkelt med en PDF. Vi trycker, kuverterar och ser till att ditt utskick delas ut på det datum du valt. Smart, va?

  • Onlinebaserad tjänst – vi sköter print och utdelning
  • Välj mellan kuverterade och okuverterade flyers
  • Billigare än en reklambyrå – enklare än att dela ut flygblad själv
  • Bättre läsbarhet än massutskick av e-post
  • Tillgängligt för alla – ingen inloggning behövs
Skicka flyersSkicka enstaka försändelser i Skicka Direkt

Ett snyggt och personligt sätt att nå ut

Ett flygblad i den riktiga brevlådan är mer lockande att läsa än ännu ett mejl i den digitala. Det känns mer unikt, mer personligt och mer inspirerande. Vill du vara säker på att fånga uppmärksamheten hos dina mottagare är tryckta flyers därför ett lysande marknadsföringsknep. Med hjälp av vår automatiska onlinetjänst kan du dessutom fixa dina utskick smidigare än någonsin.

Fixa proffsiga flyers på bara några minuter

Nå upp till 30 000 mottagare över hela landet eller i valt område – utan att behöva ta hjälp av en dyr reklambyrå eller sköta print och utdelning själv. Låter det för bra för att vara sant? Inte om du använder PostNord.

I vår webbaserade tjänst kan du snabbt och enkelt beställa utskick av flygblad med eller utan adresser på bara några minuter. Det enda du behöver göra är att ladda upp en PDF med det du vill printa, samt välja mottagare och datum för utskick. Vi löser allt det praktiska med tryck, eventuell kuvertering och utdelning.

Inga höga PR-kostnader och inget bökigt jobb – att skicka flygblad har aldrig varit enklare än så här. Och du, som grädde på moset behöver du varken skapa konto eller logga in. Tjänsten finns tillgänglig direkt i PostNord Portal.

Skicka flygblad med olika budskap

Fysiska flyers passar perfekt när du vill kommunicera ut ett budskap på ett sätt som både sticker ut och når fram. Förutom att skicka flyers för reklam kan du även använda tjänsten för andra typer av informationsutskick – däribland:

  • Medlemsutskick
  • Kallelse till årsstämma
  • Skicka nyhetsbrev

För att hjälpa dig att göra ett gott intryck på dina mottagare har vi naturligtvis lagt krut på pappret. Våra oadresserade flyers trycks i A4-format på 120 grams papper med en lyxig, glättad yta. För personligt adresserade flygblad används 129 grams glansigt papper samt kuvert. Kostnaden är bara lite högre än för ett vanligt sms – men det både ser ut och känns betydligt mer påkostat än så.

Med eller utan kuvert – du bestämmer

I Skapa Utskick kan du skicka flyers både med och utan kuvert, adresserade eller oadresserade. Valet är helt upp till dig – i vår tjänst är det du som är högste chef.

Oadresserade flyers delas ut till alla som vill ta emot reklam inom det geografiska område du har valt. Här kan du välja att skicka till endast villor eller alla typer av hushåll, samt att göra B2B-reklam till företag. Okuverterade flyers utan personliga adresser är ett strålande val när du vill nå ut så brett som möjligt till ett lågt pris.

Vill du istället rikta dig till specifika mottagare eller en specifik målgrupp? Då är det adresserade flygblad du ska satsa på. Dessa skickas alltid med kuvert och delas alltid ut – även om det står “Ej reklam” på brevlådan.

För adresserade flyers kan du använda såväl egna adresslistor, som ta hjälp av våra demografiska urval – bland annat kön, ålder och familjeförhållanden – för att specificera dina mottagare.

Skapa virala utskick i postala format

Kan man få lika stort gensvar på att skicka flyers i fysiskt format som för ett digitalt utskick? Absolut. Kanske till och med större – eftersom läsbarheten är bättre och fysisk post sällan uppfattas som skräppost på samma sätt. I Skapa Utskick fixar du enkelt snygga flygblad som med rätt design och ett fyndigt budskap har alla chanser att bli nästa stora snackis. Testa du med.

Sugen på att testa?

Skapa utskick

Fler funktioner i PostNord Portal som kan hjälpa ditt företag

Spåra inkommande och utgående försändelser med Track & Trace

Köp frakt smidigt och snabbt med Skicka Direkt Business

Håll kunderna uppdaterade med automatiska aviseringar

Få total översikt över leveranser i PostNords dashboard

Skapa konto gratis