Oadresserad direktreklam (ODR) – tiotusentals mottagare är bara några knapptryck bort

Vill du nå ut med ditt reklambudskap till så många som möjligt på en och samma gång? Testa oadresserad direktreklam. I tjänsten Skapa Utskick laddar du enkelt upp din design i PDF-format, väljer mellan vykort, brev eller flyers och skickar in din beställning. Allt är klart på bara ett par minuter.

 • Delas ut till både hushåll och företag
 • Välj att skicka inom ett specifikt område eller hela landet
 • Smidig onlinetjänst – vi fixar print och utdelning
 • Effektiv direktmarknadsföring till en låg kostnad
Skicka oadresserad direktreklamSkicka enstaka försändelser i Skicka Direkt

Reklamutskick med en personlig touch

Oadresserad fysisk reklam funkar som en lysande PR-kampanj när du vill få så bred spridning som möjligt på ditt budskap. Det är mer inspirerande än ett massutskick av e-post, och mer träffsäkert än att sätta upp enstaka reklamblad här och där.

Dessutom är det enkelt att få dina reklamutskick att kännas personliga – trots att de är oadresserade. I Skapa Utskick laddar du upp en PDF med din unika design – vilken du förstås kan customajsa precis som du vill – och väljer i vilket format du vill trycka.

Alla våra flyers, brev och vykort printas på högkvalitativt papper som får ditt företags reklamutskick att se både proffsigt och exklusivt ut. Samma grej som hos en tjusig reklambyrå alltså – men till en mycket lägre kostnad.

100 % platsoberoende direktmarknadsföring

Visste du att vi kan hjälpa dig med både tryck och utdelning av din oadresserade reklam? Tjänsten Skapa Utskick är helt platsoberoende för dig som kund, vilket innebär att du effektivt kan sköta din PR från både när och fjärran.

Med vårt automatiska verktyg kan du nå upp till 30 000 mottagare inom ett visst geografiskt område eller hela landet – med bara några minuters jobb. Det enda du behöver göra är att surfa in på portalen där du väljer format och utdelningsområde. När din beställning är lagd tar vi hand om resten.

Har du inget konto i PostNord portal? Inga problem – vi krånglar aldrig till det i onödan. Samtliga tjänster i Skapa Utskick är öppna och tillgängliga för alla. Du behöver vare sig konto eller inloggning.

Låt alla som vill ta del av det du har att erbjuda

Postala utskick utan adresser delas ut till alla som inte avsäger sig reklam på brevlådan. Såväl familjer som singlar, äldre som yngre, låg- och höginkomsttagare (och alla däremellan) samt bostadstyper av olika slag. Om du vill kan du välja att bara sikta in dig på de som bor i villa, men i övrigt specificeras ingen särskild målgrupp.

Vill du vara säker på att nå ut brett är oadresserad direktreklam ett grymt bra val. Man kan säga att du fiskar med en stor håv, snarare än med spö och bete.

Satsa på enbart hushåll – eller släng in B2B-reklam när du ändå är igång

Oadresserad direktreklam kan skickas till hushåll eller företag – eller både och. Inom kategorin företag kan du även välja att enbart rikta in dig på lantbruk, eller företag i samtliga branscher. Valet gör du enkelt i onlinetjänstens första steg.

Oavsett vilken mottagargrupp du väljer att satsa på, kan du schemalägga din utdelning till ett datum som funkar för dig. Kanske har du en tillfällig kampanj och vill vara säker på att ditt utskick kommer ut i tid? Du kan vara lugn. Vi distribuerar direktreklam flera gånger i veckan, såväl till hushåll som till företag.

En sista käck slutkläm

Att använda Skapa Utskick för ODR är både smidigt, kostnadseffektivt och bra. Till och med jättebra faktiskt. Med tryckt reklam kan du göra ett massutskick som kommunicerar ut ditt budskap på bred front, utan att det uppfattas som spam.

Jämfört med att skicka e-post eller anlita en extern PR-byrå är fördelarna flera. Vad sägs till exempel om:

 • Fysisk reklam fångar ofta mottagarens uppmärksamhet bättre
 • Skapa Utskick är mycket billigare än en byrå
 • Du behåller kontrollen – men slipper göra jobbet
 • Möjlighet att betala med kort
 • Inga adressköp behövs
 • Perfekt för utskick av såväl reklam som information
 • Du kan nå både hushåll och företag, inom valda områden eller hela landet

Sugen på att testa?

Skapa utskick

Fler funktioner i PostNord Portal som kan hjälpa ditt företag

Spåra inkommande och utgående försändelser med Track & Trace

Köp frakt smidigt och snabbt med Skicka Direkt Business

Håll kunderna uppdaterade med automatiska aviseringar

Få total översikt över leveranser i PostNords dashboard

Skapa konto gratis