Integrationslösning för e-handelsplattformen Abicart

Vad är orderkoppling för Abicart?

Orderkopplingen mellan PostNord och Abicart, som tidigare hette Textalk, innebär att det skapas en direktkoppling mellan din webbshop och PostNords fraktbeställning. Istället för att du ska behöva lägga tid och resurser på att manuellt beställa frakt skickas informationen automatiskt till PostNord när ett köp genomförs i din webbshop. Din enda uppgift kring frakthantering blir att se till att varan skickas iväg. Lösningen gör dessutom att kunderna får en bättre köpupplevelse och ett mer positivt intryck av ditt företag, då leveransen skräddarsys efter deras behov och önskemål. Integrationen ingår i Abicart Pro – så länge du redan har det betalar du bara för frakten.

Kom igångBoka onboarding hos Abicart

Fler av våra integrationer

Klarna

WooCommerce

Quickbutik

Shopify

Det finns ännu fler alternativ!

Listan över våra integrationslösningar blir hela tiden längre. Här nedan hittar du fler sätt att förenkla driften av din e-handel.

Alla våra integrationer

Vill du istället bygga en egen orderkoppling? Då har vi API:er för fraktbokning och mycket mer. Vill du ha en enklare lösning kan du också lägga flera fraktordrar på en gång via en CSV-fil du exporterar från ditt eHandelssystem.

Bygg egen integration