PostNords integrationslösning för ehandelsplattformen Jetshop

Vad är PostNords fraktintegration för Jetshop?

PostNords fraktintegration för Jetshop kopplar samman din webbutiks varukorg med fraktlösningarna i Skicka Direkt Business. Detta innebär att stora delar av frakthanteringen automatiseras, och att din enda uppgift kring varuleveransen är att se till att varorna kommer iväg.

Rent praktiskt fungerar lösningen så att dina kunder får flera leveransalternativ att välja bland när de ska betala, och fraktinformationen skickas sedan direkt till PostNord. Förutom att risken för fel minskar, frigör du resurser som du kan använda till att utveckla verksamheten.

Har du Klarna? Kom igångHar du inte Klarna? Inga problem!

Varför ska jag använda PostNords integrationslösning för Jetshop?

Om du använder e-handelsplattformen Jetshop kan du effektivisera din affär genom att skaffa PostNords fraktintegration. Oavsett hur många varor du säljer är manuell frakthantering tids- och resurskrävande, men när plattformarna kopplas samman automatiseras hela processen. Lösningen ger dig mer frihet att fokusera på de områden som du är riktigt bra på istället för att behöva oroa dig för logistik och administration av frakt. På köpet får du dessutom riktigt nöjda kunder då fraktintegrationen gör det enkelt för dig att anpassa leveransen efter deras unika önskemål.

Fraktintegrationen gör det lättare för dig att skapa en personlig och skräddarsydd kundupplevelse. Integrationen är gratis att installera och använda, det enda du står för är fraktkostnaden.

Hur upprättar jag fraktintegrationen mellan PostNord och Jetshop?

Så går du tillväga:

1. Skaffa Skicka Direkt Business & Klarna checkout

Skapa ett gratis företagskonto hos Skicka Direkt Business, det tar bara någon minut. Därefter behöver du skaffa Klarna checkout.

2. Boka en on-boarding session

I Skicka Direkt Business bokar du in ett möte med en av våra teammedlemmar när det passar dig. Vid avtalad tid blir du kontaktad och får hjälp med allt det tekniska. Längre ner på den här sidan kan du läsa mer om hur det går till.

3. Integrationen är startklar

Nu har orderkopplingen upprättats. Fraktinformationen kommer att skickas direkt till PostNord när dina kunder köper varor av dig.

Vem kan använda PostNords fraktintegration för Jetshop?

PostNords integrationslösning för Jetshop är till för e-handlare med såväl stora som små fraktbehov. Lösningen passar särskilt dig som har övervägt att outsourca eller anställa personal som ska sköta frakthanteringen, då PostNords integrationslösning både är gratis att upprätta och använda (det enda du står för är fraktkostnaden). Det är också ett smidigt sätt att se till att kundbemötandet blir så bra som möjligt, då kunderna får möjlighet att själva bestämma hur och när varan ska levereras.

Hur skapas integrationen mellan PostNord och Jetshop?

Integrationen upprättas genom dessa steg:

1. PostNord integreras med Klarna checkout.

2. Klarna tar hand om integrationen med Jetshop.

3. Orderkopplingen är klar.

PostNord tar ingen avgift för att hjälpa till med integrationsprocessen.

Har du Klarna?

Boka en gratis Onboarding

Bygger du integrationer till andra företag?

Vi hjälper dig bygga plugin till Jetshop

Vi söker alltid samarbeten med integratörer som vill bygga och erbjuda plugins och kopplingar till våra tjänster. Hör av dig!

Läs mer om partnerskap

Fler av våra integrationer

Magento

Abicart

Quickbutik

Shopify

Anmäl intresse för att bli betatestare för kommande Jetshop-plugin.

Information om hur PostNord behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen finns i PostNords integritetspolicy.

Det finns ännu fler alternativ!

Listan över våra integrationslösningar blir hela tiden längre. Här nedan hittar du fler sätt att förenkla driften av din e-handel.

Alla våra integrationer

Vill du istället bygga en egen orderkoppling? Då har vi API:er för fraktbokning och mycket mer. Vill du ha en enklare lösning kan du också lägga flera fraktordrar på en gång via en CSV-fil du exporterar från ditt eHandelssystem.

Bygg egen integration