PostNords orderkoppling för e-handelslösningen OpenCart

Vad är PostNords orderkoppling för OpenCart?

Orderkoppling för OpenCart innebär att det skapas en direktkoppling mellan din webbutik och ett fraktsystem, t.ex. PostNords fraktlösningar i Skicka Direkt Business. När dina kunder handlar av dig presenteras flera fraktalternativ så att kunderna får möjlighet att anpassa leveransen efter sina önskemål. När köpet genomförs skickas informationen automatiskt till PostNord, istället för att du manuellt ska behöva lägga in ordern. Plattformen Portal Business ger dig samtidigt en god överblick över alla ordrar, och möjlighet att snabbt hantera kundärenden om en kund hör av sig och vill ändra något kring leveransen. 

Anmäl intresse här

Varför ska jag använda orderkoppling mellan PostNord och OpenCart?

Att digitalisera och automatisera frakthanteringen är ett effektivt sätt att minska resurskrävande arbetsuppgifter. När du använder PostNords integrationslösning rationaliserar du din verksamhet, samtidigt som du får tillgång till verktyg som hjälper dig att skapa personliga kundupplevelser. Lösningen gör det helt enkelt lite roligare att driva och utveckla webbshoppen, då den gör att du kan fokusera på det som du är bäst på. Med orderkopplingen behöver du inte heller oroa dig för att webbshoppen ska växa i för hög takt – lösningen anpassas helt och hållet efter dina fraktbehov.

Hur upprättar jag orderkopplingen mellan PostNord och OpenCart?

Så gör du för att komma igång:

  1. Skaffa Skicka Direkt Business
    I Skicka Direkt Business skapar du ett kostnadsfritt företagskonto.
  2. Skapa en plugin eller anmäl intresse

Nu behöver vi skapa en plugin som kopplar ihop plattformarna. Du har tre alternativ, du kan antingen:

  • Anmäla intresse för en kommande Opencart-plugin
  • Ta kontakt via partner-rutan för att bygga en plugin att sälja vidare
  • Klicka på “Bygg egen integration” för att bygga en helt ny plugin 

Vi hjälper dig genom hela processen – det krävs inga förkunskaper.

Vem kan använda PostNords orderkoppling för OpenCart?

Orderkopplingen passar dig som har en OpenCart-webbshop och ett behov att leverera fysiska varor till dina kunder. Lösningen anpassas helt och hållet efter din verksamhet och hjälper dig att minska de resurser du tidigare la på frakthantering. Samtidigt får du tillgång till verktyg som gör att du kan skräddarsy din service efter kundernas behov, vilket gör att de väljer att återkomma om och om igen.

Hur gör jag?

  1. Du hör av dig till oss och anmäler intresse.
  2. Vi kontaktar dig så fort vi har den perfekta lösningen för dig.
  3. Du följer våra instruktioner för att komma igång.
Bygger du integrationer för andra företag?

Vi hjälper dig bygga plugin till Opencart

Vi söker alltid samarbeten med integratörer som vill bygga och erbjuda plugins och kopplingar till våra tjänster. Hör av dig!

Läs mer om partnerskap

Anmäl intresse för kommande Opencart-plugin.

Information om hur PostNord behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen finns i PostNords integritetspolicy.

Fler av våra integrationer

Askås

Prestashop

Jetshop

Quickbutik

Det finns ännu fler alternativ!

Listan över våra integrationslösningar blir hela tiden längre. Här nedan hittar du fler sätt att förenkla driften av din e-handel.

Alla våra integrationer

Vill du istället bygga en egen orderkoppling? Då har vi API:er för fraktbokning och mycket mer. Vill du ha en enklare lösning kan du också lägga flera fraktordrar på en gång via en CSV-fil du exporterar från ditt eHandelssystem.

Bygg egen integration