Sharespine – Fortnox

  •  Ingår stöd för spårningslänkar, QR kod m.m.
  •  Ingår stöd för skickade paket, retursedel m.m.
  •  Ingår helautomatiska utskrifter av fraktetiketter mm.
  •  Ingår stöd för tillval “SMS-aviseringar”.
  •  Ingår som Standard-Connector i våra Business-paket.

Kontakt

sales@sharespine.com
031-704 38 00

OBS: Undersök alltid relevant funktionalitet och egenskaper via Partnerns hemsida eller kontaktvägar innan köp. Informationen här angetts av Partnern – mest aktuell information finns på deras produktsidor. 

Kategorier: ,

Sharespine Transport för PostNord Skicka Direkt är en komplett och smidig tjänst för fraktbokning som är kopplad direkt till Fortnox.
Med Sharespine Transport får du all funktionalitet som behövs för en smidigare fraktbokning – allt från massutskrift av frakt- och returetiketter till reservationer, spårning av sändningar m.m.
Integrationen är utvecklad för dig som vill hantera din frakt automatiskt och slippa manuella moment som att kopiera orderinformation mellan dina system.

Köp integrationen separat eller i färdigt integrationspaket 
PostNord Skicka Direkt kan köpas separat eller som del i våra konfigurerbara integrationspaket för att koppla ihop flera system som till exempel WooCommerce, Fortnox, Klarna och CDON.

Köp integrationen separat 

Läs mer om vad som ingår i våra integrationspaket 

Kundservice

Generell och teknisk kundsupport tillhandahålls av Sharespine
support@sharespine.com
031-704 38 00
Öppettider Mån-fre: 09:00-15:00

Om Sharespine

Sharespine är en global leverantör av integrationer som är specialiserad på bokföring och synkronisering av dataflöden mellan olika system. I vår plattform hanteras dina produkt-och försäljningsflöden från olika säljkanaler med automatisk uppdatering av exempelvis order, pris, lager samt utbetalningar som stäms av och bokförs automatiskt i ditt ekonomisystem. Läs mer och beställ på vår hemsida

Ytterligare information

Status

Lanserad