Sharespine – Fortnox

  •  Ingår stöd för spårningslänkar, QR kod mm.
  •  Ingår stöd för skickade paket, retursedel mm.
  •  Ingår stöd för valbart utlämningsställe.
  •  Ingår helautomatiska utskrifter av fraktetiketter mm.
  •  Ingår stöd för tillval “SMS-aviseringar”.
  •  Ingår som en Standard Connector i våra Business-paket.
  •  Ingår stöd för vår egen kostnadsfria föravisering med e-post.

Kontakt

sales@sharespine.com
031-704 38 00

OBS: Undersök alltid relevant funktionalitet och egenskaper via Partnerns hemsida eller kontaktvägar innan köp. Informationen här angetts av Partnern – mest aktuell information finns på deras produktsidor. 

Kategorier: ,

Sharespine erbjuder en Applikation som automatiserar din order- och frakthantering mellan PostNord Skicka Direkt Business & Fortnox.

Applikationen är en komplett tjänst för dig som vill hantera din frakt automatiskt och slippa manuella moment som att kopiera orderinformation mellan dina system.

Med Sharespine får du all funktionalitet som behövs för en smidigare fraktbokning – allt från massutskrift av frakt- och returetiketter till reservationer, spårningar av sändningar m.m. Applikationen är utvecklad tillsammans med PostNord för att ge bästa funktionalitet och spara tid för dig som handlare.

Vi erbjuder ett mindre leveransprojekt för att komma igång med Applikationen – Klicka på Kom igång & beställ från vår hemsida.

Kundservice

Generell och teknisk kundsupport tillhandahålls av Sharespine

support@sharespine.com

031-704 38 00

Öppettider Mån-fre: 09:00-15:00

Om Sharespine

Sharespine är en konfigurerbar integrationsplattform – iPaaS (Integration Platform as a Service) för att t.ex. koppla ihop ditt affärssystem med din webbutik, dina marknadsplatser, olika butikskassor, lager & transportsystem samt inte minst bokföra dina betalningar från olika säljkanaler.

Sharespine har stöd för ett 50-tal olika system varav flertalet är säljkanaler som genererar orders som skall fraktas t.ex. med PostNord och Skicka Direkt Business. Läs mer & beställ på vår hemsida

Mer information

Status

Lanserad