PostNords integrationslösning för e-handelslösningen Starweb

Vad är PostNords orderkoppling för Starweb?

Orderkoppling för Starweb kopplar samman din webbshop med en fraktlösning, t.ex. Skicka Direkt Business. Syftet med lösningen är att automatisera stora delar av frakthanteringen, så att du frigör resurser samtidigt som du skapar en köpupplevelse i världsklass. När din kund ska handla en vara presenteras flera leveransalternativ i varukorgen, och när köpet har genomförts skickas fraktinformationen direkt till PostNord. Din enda uppgift kring leveransen blir att se till att varan kommer iväg. Du får dessutom tillgång till plattformen Portal Business, där du får en helhetssyn över alla leveranser och möjlighet att hantera kundärenden.

Starweb är kompatibelt med Klarna Shipping Assistant och därmed våran Klarna-Orderkoppling. Du kan läsa mer om den lösningen här, och även boka en gratis demo:

Utforska Klarna-integrationen

Varför ska jag använda PostNords integrationslösning för Starweb?

Oavsett storleken på din webbshop finns det med allra största säkerhet lösningar som gör att din affär kan bli mer lönsam – PostNords orderkoppling är en sådan. Du har säkert märkt att frakthantering är ett resurskrävande område, särskilt när försäljningen snabbt ökar. Genom att integrera plattformarna blir du av med de arbetsuppgifter som berör administration och logistik av frakt, de går istället per automatik.

Lösningen gör det dessutom lättare för dig att skräddarsy er service efter kundernas behov, då kunden själv får möjlighet att bestämma hur varan ska levereras. Till skillnad mot när du outsourcar frakthanteringen är PostNords integration med Starweb gratis att använda, du betalar bara fraktkostnaden.

Hur upprättar jag orderkopplingen mellan PostNord och Starweb?

Så gör du för att komma igång:

  1. Skaffa Skicka Direkt Business
    I Skicka Direkt Business skapar du ett kostnadsfritt företagskonto.
  2. Skapa en plugin eller anmäl intresse

Det krävs en plugin för att koppla ihop din hemsida med PostNord, för att skapa en sådan kan du antingen:

  • Anmäla intresse för en kommande Starweb-plugin
  • Ta kontakt via partner-rutan för att bygga en plugin att sälja vidare
  • Klicka på “Bygg egen integration” för att bygga en helt ny plugin 

Vi hjälper dig självklart med hela processen – det krävs inga tekniska förkunskaper från din sida.

Vem kan använda PostNords orderkoppling för Starweb?

Alla som använder Starweb kan nyttja PostNords orderkoppling för e-handelslösningen – oavsett hur många varor som säljs. Särskilt du som har planer på att outsourca frakthanteringen bör överväga att automatisera istället, då det är både ett mer kostnadseffektivt och smidigt alternativ. Lösningen gör så att din webbshop kan växa obehindrat, samtidigt som dina kunder får det bemötande de förtjänar. Att skaffa PostNords integration för Starweb kräver inga särskilda förkunskaper då du får hjälp med allt det krångliga av oss.

Hur gör jag?

  1. Hör av dig till oss och anmäl intresse.
  2. Vi kontaktar dig så fort vi har en passande lösning.
  3. Följ våra instruktioner.
Bygger du integrationer för andra företag?

Vi hjälper dig bygga plugin till Starweb

Vi söker alltid samarbeten med integratörer som vill bygga och erbjuda plugins och kopplingar till våra tjänster. Hör av dig!

Läs mer om partnerskap

Anmäl intresse för kommande Starweb-plugin.

Information om hur PostNord behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen finns i PostNords integritetspolicy.

Fler av våra integrationer

Klarna

Prestashop

Opencart

Wikinggruppen

Det finns ännu fler alternativ!

Listan över våra integrationslösningar blir hela tiden längre. Här nedan hittar du fler sätt att förenkla driften av din e-handel.

Alla våra integrationer

Vill du istället bygga en egen orderkoppling? Då har vi API:er för fraktbokning och mycket mer. Vill du ha en enklare lösning kan du också lägga flera fraktordrar på en gång via en CSV-fil du exporterar från ditt eHandelssystem.

Bygg egen integration