Fraktintegration mellan PostNord och Visma

Orderkoppling till Visma SPCS

Vår partner Sharespine har en startklar integration till Visma SPCS. De hjälper er med implementationen och support, hör av dig så berättar de mer:

Skaffa integration till Visma SPCS via vår partner

Vad är orderkoppling för Visma?

Med en orderintegration till Visma kan du lägga fraktbeställningar direkt från ditt ERP-system. På så sätt spar du värdefull tid jämfört med att mata in fraktuppgifter för individuella försändelser.

Om du vill kan du sedan följa upp och spåra frakten i PostNord Portal Business – eftersom frakter som skapats via integrationen även hamnar i ditt Portalkonto. Så du kan använda det arbetsflöde som blir smidigast för dig.

Orderkoppling till Visma NET

Vår partner Unipeer jobbar på att ta fram ett plugin till Visma NET. Du kan anmäla intresse för detta här nedan, så kontaktar vi dig när det är klart!

Fler av våra integrationer

Klarna

Shopify

Jetshop

WooCommerce

Det finns ännu fler alternativ!

Listan över våra integrationslösningar blir hela tiden längre. Här nedan hittar du fler sätt att förenkla driften av din e-handel.

Alla våra integrationer

Vill du istället bygga en egen orderkoppling? Då har vi API:er för fraktbokning och mycket mer. Vill du ha en enklare lösning kan du också lägga flera fraktordrar på en gång via en CSV-fil du exporterar från ditt eHandelssystem.

Bygg egen integration