PostNords integrationslösning för ehandelsplattformen Wikinggruppen (WGR)

Vad är PostNords fraktintegration för Wikinggruppen?

Orderkoppling för WGR är en teknisk lösning som innebär att det skapas en direktkoppling mellan din webbutik och fraktlösningarna i Skicka Direkt Business. Rent praktiskt fungerar lösningen så att det presenteras flera fraktalternativ i webbshoppen i samband med att kunden ska betala, och när köpet har genomförts skickas fraktinformationen direkt till PostNord. Det betyder att du som säljare inte längre behöver lägga resurser på administration och logistik av frakt – det går per automatik. Lösningen syftar till att effektivisera din verksamhet och ge dina kunder en mer personlig köpupplevelse.

Vi jobbar på en orderkoppling i detta nu.

Anmäl intresse här

Varför ska jag använda PostNords integrationslösning för Wikinggruppen?

Med PostNords integrationslösning för WGR kan din webbshop växa obehindrat samtidigt som du tillgodoser kundernas unika behov. Frakthantering är i vanliga fall ett resurskrävande område, men med orderkopplingen automatiseras stora delar av processen så att du kan fokusera på annat. Lösningen ger dig helt enkelt möjlighet att göra det du är bra på ännu bättre. Dock innebär det minskade manuella arbetet inte att du tappar kontroll, tvärtom. I vår portal får du god översikt över alla leveranser och tillgång till verktyg som gör det enklare för dig att skräddarsy er service efter kunderna. 

Hur kommer jag igång med orderkopplingen mellan PostNord och Wikinggruppen?

Att sätta upp integrationen mellan PostNord och din WGR-webbshop är inte så svårt som man skulle kunna tro – vi hjälper till med hela processen.

Så här går du tillväga:

 1. Skaffa Skicka Direkt Business
  Skapa ett företagskonto i Skicka Direkt Business, det går smidigt och är gratis.
 1. Anmäl intresse för att skapa en plugin
  Hör av dig till oss för att skapa en plugin som kopplar ihop plattformarna.

Du kan antingen:

 • Anmäla intresse för en kommande Wikinggruppen-plugin
 • Ta kontakt via partner-rutan för att bygga en plugin att sälja vidare
 • Klicka på “Bygg egen integration” för att bygga din egen plugin 

Vem kan använda Orderkoppling till Wikinggruppen?

Du som har en WGR-webbshop kommer definitivt dra nytta av PostNords lösning när varor ska levereras till dina kunder. Att integrera plattformarna är ett effektivt sätt att rationalisera verksamheten, utan att kompromissa med kvaliteten på er service. Lösningen anpassas helt och hållet efter dina fraktbehov, det ställs alltså inga krav på hur många varor som ska säljas dagligen.

Hur skapas integrationen mellan PostNord och Wikinggruppen?

Integrationen skapas genom dessa steg:

 

 1. Hör av dig till oss och anmäl intresse.
 1. Vi kontaktar dig så fort vi har en lösning som passar just dig.
 1. Följ våra instruktioner.

Anmäl intresse för kommande WGR-plugin.

Information om hur PostNord behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen finns i PostNords integritetspolicy.

Fler av våra integrationer

Jetshop

WooCommerce

Magento

Quickbutik

Det finns ännu fler alternativ!

Listan över våra integrationslösningar blir hela tiden längre. Här nedan hittar du fler sätt att förenkla driften av din e-handel.

Alla våra integrationer

Vill du istället bygga en egen orderkoppling? Då har vi API:er för fraktbokning och mycket mer. Vill du ha en enklare lösning kan du också lägga flera fraktordrar på en gång via en CSV-fil du exporterar från ditt eHandelssystem.

Bygg egen integration