Kundberättelse

"Med Skicka Direkt Business har vår handläggning minskat med 95%"

Designbrickan.se använder PostNord Portal Business och dess verktyg Skicka Direkt Business för att hantera sin frakt till en ständigt växande kundbas över hela Sverige. Om du vill göra ditt foto i mobilen till en oförglömlig gåva i form av en elegant handtillverkad bricka av högsta miljövänliga kvalitet, då ska du gå in på www.designbrickan.se och se över alternativen. 

Designbrickan.se startade sin verksamhet 2020 och skickade 2000 försändelser första helåret. Företaget var avtalskund men hade inte PostNord Portal Business. 

-Först körde vi vanligt porto och hanterade allt manuellt men när vi integrerade vår site till Skicka Direkt Business så försvann alla leveransproblem direkt, säger Jimmy Stjärnborg, ansvarig och grundare av Designbrickan.se

-Nu har vi full spårningshistorik och kan själva gå in och hjälpa eller göra ändringar för våra kunder om de har frågor kring sin leverans. Designbrickan.se använder WooCommerce plattform för sin e-handelssida och integrerar mot Klarna och Skicka Direkt Business som är PostNords fraktverktyg.

Säljer till hela Sverige

Designbrickan.se levererar till kunder över hela Sverige och de ser en stark tillväxt i antal ordrar över hela landet.

-För oss som skickar till ombud var PostNord en självklar partner också för att de flesta ombuden finns hos PostNord. Och våra kunder glädjs åt våra snabba leveranser; från kunds beställning till leverans hanterar Designbrickan.se allt i egen regi. Motiven printas i egen printstudio och brickorna är handtillverkade av björkfanér.

Designbrickan.se’s mest populära motiv är barnfotografier men även hobbykonstnärer har nappat på den smidiga lösningen och använt tjänsten för att föreviga sina alster. Idag finns fem storlekar på brickor men även skärbräda och glasunderlägg i sortimentet.
Och mer är på gång.
-Vi kommer att lansera flera spännande nyheter framgent, säger Jessica Holmström som ansvarar för drift och support.

Något som är viktigt för Designbrickan.se är att hålla hög standard på produkterna.
-Utöver att våra produkter är diskmaskinsvänliga och tåliga så är miljöaspekten mycket viktig. Våra brickor görs i björkfanér utan farliga ämnen och för varje träd som brukas så planteras ett nytt. Våra produkter är således FSC-certifierade.

Designbrickan.se säljer även färdiga produkter från kunder som dom är leverantör till.
-Vi tror på en fördubbling i försäljning detta år, vi har knappt behövt marknadsföra oss ännu, men det kommer, säger Jimmy Stjärnborg. 

Först körde vi vanligt porto och hanterade allt manuellt men när vi integrerade vår site till Skicka Direkt Business så försvann alla leveransproblem direkt

Jimmy Stjärnborg,
Grundare, Designbrickan.se

Vill du också integrera din eHandel?

Det finns plugins till eHandelssystem, affärssystem och mycket mer. Du kan också bygga egna lösningar med våra API:er.

Upptäck integrationer till PostNord