Ladda för reafest med Black Friday-utskick

Marknadsför din business inför årets största shoppingdag med inspirerande och träffsäkra Black Friday-utskick. Hos oss kan du beställa tryckt reklam online och nå tusentals mottagare med bara några knapptryck. Hur enkelt och smidigt som helst.

  • Ladda upp en PDF och välj mottagare – vi printar och distribuerar
  • Tryckt reklam ger bättre synlighet än massutskick via e-post
  • Billigare än att anlita en reklambyrå – enklare än att göra det själv
  • Välj mellan adresserade och oadresserade utskick
  • Planera och schemalägg ditt Black Friday-utskick långt i förväg

Satsa på en Black Friday-kampanj som sticker ut

Varför vara ett i mängden av spammiga e-postutskick när du kan sticka ut med en Black Friday-kampanj som fångar mottagarnas intresse på riktigt? Med printade vykort, flyers eller brev i snygg design ökar du din synlighet och når ut med ditt reklambudskap på ett mer personligt, mer inspirerande och mer effektivt sätt.

I Skapa Utskick skräddarsyr du enkelt en Black Friday-kampanj som blir både träffsäker och kul att läsa. Du har full kontroll över designen på ditt utskick, vilket datum kampanjen ska gå ut samt vilka mottagare du vill nå. Vi sköter allt det praktiska kring print och utdelning.

Hur funkar det?

Inget konto, ingen inloggning och inget krångel med eget tryck och distribution. I PostNord Portals onlinetjänst skapar du ett proffsigt reklamutskick inför Black Friday på bara några minuter.

Allt du behöver göra är att surfa in på portalen och klicka dig vidare till Skapa Utskick. Här väljer du vilket format du vill trycka i, lägger till mottagare och laddar upp en PDF med din design. Du bestämmer själv vilket datum reklamen ska delas ut och betalar snabbt och smidigt med kort. Svårare än så är det faktiskt inte.

Vi ser till att ditt Black Friday-utskick printas, kuverteras och delas ut till valda mottagare på angivet datum.

Flyers, brev eller vykort – vilket format är din favorit?

Printade Black Friday-utskick kan beställas i flera olika format. Vi har såväl vykort och brev, som kuverterade och okuverterade flyers att välja mellan. Oavsett vilket format du väljer trycks ditt reklambudskap i färg på papper av riktigt bra kvalitet. 100 % Svanenmärkt och obehandlat förstås.

Välj mellan adresserade och oadresserade Black Friday-utskick

Med fysisk reklam kan du specificera din målgrupp på ett helt annat sätt än vad som är möjligt om du gör ett massutskick med e-post. Särskilt om du satsar på adresserade utskick via PostNord.

För adresserad Black Friday-reklam kan du välja mottagare utifrån flera olika kriterier – däribland ålder, kön, bostadstyp, familjeförhållanden, köpkraft och geografiskt område. Det här är ett lysande sätt att slippa onödigt reklamsvinn och istället nå de mottagare du verkligen vill nå – och som du tror kan tilltalas av din kampanj.

Vill du istället satsa så brett som möjligt för att locka många nya potentiella kunder? Då funkar oadresserade utskick hur bra som helst. Här kan du välja hela landet eller ett specifikt område samt om du vill skicka till endast villor eller alla bostadstyper.

Både adresserad och oadresserad Black Friday-reklam kan skickas till hushåll och/eller företag. Lägsta antal exemplar är 100 – och som mest kan du nå hela 30 000 unika mottagare.

5 heta tips för att lyckas med din Black Friday-kampanj

PostNord är ingen tjusig PR-byrå. Långt därifrån. Men som landets största distributör av fysisk post kan vi ändå säga en sak säkert – vi kan det här med reklamutskick. Och vi vill gärna hjälpa dig att göra succé med ditt.

För att nå framgång med en Black Friday-kampanj gäller det att utmärka sig i bruset av alla andra utskick. Här kommer våra bästa tips på hur du lyckas med det:

  • Satsa på fysiska utskick istället för e-post. Bara här går du mot strömmen.
  • Bra tajming är viktigt. Schemalägg distributionen lite före Black Friday – men inte allt för långt före.
  • Snygg reklam går alltid hem bättre – lägg krut på din design.
  • Spana in vad dina konkurrenter erbjuder, och gör det bättre.
  • En bild kan säga mer än tusen ord – men ett inspirerande budskap är också viktigt. Formulera dig på ett träffsäkert, tydligt och personligt sätt som engagerar och fångar mottagarnas uppmärksamhet.

Fler tips för att lyckas med din e-handel

Vill du ha fler tips och mer kunskap om e-handel? Ta en titt på sidan e-handel. Där har vi sammanställt alla våra artiklar om e-handel på en plats så att du lättare hittar informationen du letar efter.

Vanliga frågor om Black Friday-utskick

När infaller Black Friday?

Black Friday infaller alltid den sista fredagen i november, vilket innebär att datumet varierar från år till år. I år infaller Black Friday den 26 november.

Hur gör jag ett Black Friday-utskick med PostNord?

I tjänsten Skapa Utskick, vilken är en del av PostNord Portal, kan du snabbt och enkelt skapa Black Friday-utskick i olika format.

Vem kan skapa en Black Friday-kampanj i portalen?

Tjänsten kan användas av alla, till skillnad från funktioner som Postbox och Integrationer som endast är tillgängliga för företagskunder.