Julkort företag

”Samma visa varje år,
när julens klockor minner om att julen för tröskeln står.
Skynda, skynda dags att planera,
årets klappar, pynt och julkort med mera.

Att skicka personliga julhälsningar till leverantörer, kunder och anställda är en trevlig och uppskattad gest. Lika bra att ligga steget före och förbereda årets julkort på ett tidigt stadium.

Julkortsmotiv för alla smaker

Oavsett om julkortet ska förses med ett roligt rim, en personlig julhälsning eller ett enkelt “God Jul och Gott Nytt År” finns det julkort som passar alla. Från svenska julkort med traditionella motiv av Elsa Beskow, Sven Lindqvist och Jenny Nyström till rikligt påkostade julkort dekorerade med relieftryck, sidenband och glitter.

Gör själv eller beställ på nätet

Vissa föredrar att göra sina egna julkort därhemma, andra gör dem under pysselkvällen med kollegorna. Många gör det ännu enklare genom att beställa sina julkort på nätet. Oavsett vem du är och hur du vill göra kan båda alternativen vara både enkla och roliga.

Ett julkort kan utformas i princip hur som helst och i kuvertet kan du dessutom stoppa i någonting extra. Varför inte passa på att skicka med en inbjudan eller ett personligt erbjudande tillsammans med julkortet? Det blir en extra julklapp och en garanterad överraskning! Det bästa är att du kan skicka flera samtidigt med PostNords tjänst Skapa Utskick.

Fördelar med personlig julhälsning

Det finns många fördelar med att skicka personliga julhälsningar. För det första är det oftast väldigt uppskattat, både av kunder och av medarbetare, men det finns fler fördelar:

  • Du sparar tid genom att skicka alla julkort samtidigt
  • Du kan planera dina utskick i förväg
  • Det är smidigt att skapa utskick via portalen
  • Ett julkort är mer personligt än en hälsning via e-post

Automatisk avisering

Med PostNords företagsverktyg går det både snabbt och lätt att skicka såväl julkort som paket. Vi rekommenderar att du spårar dina försändelser, samt att du använder tjänsten Automatisk Avisering. På så vis kan du följa dina brev och paket hela vägen, samt förvissa dig om att de nått mottagaren.

Skicka julkort företag in- och utrikes

Om du behöver skicka julkort både inrikes och utrikes hittar du enkelt användbar information i PostNord Portal. Där finns bland annat tariffer för portokostnader.

Vanliga frågor om julkort för företag

Går det att skicka julkort till företag i utlandet?

Det går utmärkt, välj utrikes i portotabellen för att se priset.

Hur mycket kostar portot för julkort?

Våra julfrimärken kostar 10 kronor och kan användas för julpost som väger max 50 gram.

Tillkommer något flygtillägg?

För avtalskunder tillkommer tillägg för PostNord Parcel, International Parcel, Varubrev Utrikes, Spårbart Brev Utrikes, Rek. Utrikes.

Hur skickar jag via Direkt Business som företagare?

Använd eller skapa ett konto i PostNord Portal Business. Boka sändningen och få din post upphämtad, alternativt lämna in hos närmaste ombud.