Skapa träffsäkra större utskick med PostNord – snabbt, billigt och bekvämt

Skippa opersonlig e-post när du vill nå ut med ett reklambudskap eller information till många. I PostNord Portal fixar du snabbt och enkelt fysiska massutskick som är hundra gånger mer träffsäkra och betydligt mer inspirerande att läsa.

  • Ladda upp en PDF med din design – print och distribution sker automatiskt
  • Välj mellan flera olika format
  • Tillgängligt för alla – inget konto eller inloggning behövs
  • Effektivt sätt att nå ut med marknadsföring eller information
  • Specificera din målgrupp med demografiska urval

Gå emot strömmen med printade massutskick

Fysiska massutskick är ett grymt bra PR-trick när du vill nå ut med reklam eller information som fångar mottagarnas uppmärksamhet på riktigt. Det handlar om att tänka smart – och att göra tvärtemot alla andra. Satsa analogt istället för digitalt, helt enkelt.

Med snygga massutskick i form av printade brev, flyers eller vykort kan du på ett effektivt sätt särskilja dig från det ständiga bruset av e-post. Ditt budskap – vare sig det är reklam, en inbjudan eller samhällsviktig information – blir mer intressant, mer personligt och mer läsvärt.

Tryckt reklam når längre än digital

Ett fysiskt massutskick är ett överlägset val när du vill vara säker på att ditt budskap faktiskt når fram. För visst är det svårare att missa ett vykort eller en flyer i den riktiga brevlådan, än ännu ett mail i den digitala?

Skapar du ett printat massutskick har du dessutom möjlighet att specificera din målgrupp på ett helt annat sätt än vad du kan med e-post. Särskilt om du väljer att satsa på ett adresserat utskick.  Med våra demografiska urval kan du välja mottagare utifrån såväl ålder och kön som bostadstyp, köpkraft, familjeförhållanden och geografiskt område. Perfekt om du exempelvis vill rikta dig till äldre personer, eller kanske familjer med små barn.

Med eller utan adress - vilket format funkar bäst för dig?

I Skapa Utskick kan du välja mellan flera olika format för ditt massutskick. Vill du sprida ditt budskap till så många som möjligt oavsett ålder och andra kriterier, passar ett oadresserat utskick utmärkt. Dessa dimper ned i brevlådan hos alla som vill ta emot reklam inom det område du väljer.

Oadresserade massutskick kan göras med:

  • Vykort
  • Flyers utan kuvert

För adresserade utskick kan du antingen ladda upp egna adresslistor, eller ta hjälp av oss för att hitta mottagare. Ingen extra kostnad för adresser tillkommer – den bonusen får du självklart på köpet.

Adresserade massutskick kan göras med:

  • Vykort
  • Brev
  • Kuverterad flyer

Oavsett vilket format du väljer trycks ditt utskick på Svanenmärkt papper av riktigt bra kvalitet. Lika proffsigt resultat som om du anlitar en reklambyrå, men till ett betydligt lägre pris. Klimatsmart och plånbokssmart på samma gång alltså.

Skapa fysiska massutskick med bara en PDF

Visste du att vår tjänst för utskick är 100 % onlinebaserad? Allt du behöver göra är att välja format och mottagare samt ladda upp en PDF med din design. Vi tar hand om allt det praktiska med tryck, adressering och utdelning. Skönt, va?

Du behöver heller inte skapa något konto eller logga in för att använda tjänsten. Skapa Utskick är tillgänglig för alla direkt på PostNord Portal.

Gör reklam, nå ut med information eller bjud in till fest

Massutskick med vykort, brev eller flyers kan användas för en mängd olika syften. Egentligen till vad som helst där du vill nå ut med ett budskap till många mottagare samtidigt. Antingen hushåll eller företag – eller både och.

Vykort, brev och flyers passar lika bra för reklam och marknadsföring, som för utskick av samhällsviktig information och inbjudningar av olika slag. Du väljer vad du vill förmedla. Vi ser till att det kommer fram.

Vanliga frågor om massutskick

Hur mycket kostar ett massutskick?

Det beror på vilket format du väljer samt hur många exemplar du vill ha. På tjänstesidan för Skapa Utskick finner du aktuella priser för de olika alternativen.

Vem kan skapa ett massutskick i PostNord Portal?

Tjänsten är tillgänglig för alla, såväl företag som privatpersoner.

Kan jag använda Skapa Utskick för att skicka paket?

Nej. För paket finns istället tjänsten Skicka Paket, vilken du också hittar i PostNord Portal. Här finns också en funktion för att spåra paket.