Skicka nyhetsbrev med PostNord – Proffsiga utskick till låg kostnad

Fysiska nyhetsbrev ger dig möjlighet att kommunicera med såväl befintliga som potentiella kunder på ett roligare och mer inspirerande sätt än med digitala utskick. I PostNord Portal kan du snabbt och enkelt skapa snygga nyhetsbrev och nå ut till tusentals mottagare i hela Sverige eller inom valt område.

Nyfiken på hur det funkar? Låt oss presentera världens bästa tjänst för nyhetsbrev.

 • Ladda upp en PDF med din design – vi trycker och delar ut
 • Möjlighet att schemalägga utskick långt i förväg
 • Inga adressköp nödvändiga
 • Specificera din målgrupp med flera olika demografiska val
 • 100% onlinebaserad tjänst – mindre krångel, lägre kostnader

Länge leve riktiga nyhetsbrev!

Digitala utskick i all ära – men visst är det ändå något speciellt med att få riktig post i den riktiga brevlådan? Läsbarheten är bättre och det känns mer unikt. För dig som avsändare är detta toppen, eftersom fysiska nyhetsbrev inte alls uppfattas som spam på samma sätt som digitala gör. Chansen att nå fram med ditt budskap är alltså betydligt större med ett printat nyhetsbrev i lådan, än ett mail i inkorgen.

På PostNord vill vi att den fysiska posten – däribland nyhetsbrev – ska fortsätta leva kvar länge till. Och att det ska funka smidigt. Just därför har vi snickrat ihop några tjänster som underlättar fysisk postgång för både företag och privatpersoner. Som Skapa Utskick för nyhetsbrev till exempel.

Skapa nyhetsbrev online - vi fixar print och distribution

Skapa Utskick hittar du i PostNord Portal. Med tjänsten kan du lätt som en plätt skapa snygga nyhetsbrev på bara några minuter. Trots att själva utskicket blir fysiskt, är verktyget helt onlinebaserat för dig som kund. Vi tar hand om allt det bökiga med tryck, adressering, eventuell kuvertering samt utdelning.

Så hur går man då tillväga? Det är faktiskt busenkelt. Allt du behöver göra är att följa dessa steg:

 1. Surfa in på PostNord Portal och klicka dig vidare till Skapa Utskick
 2. Välj format för ditt nyhetsbrev – vykort, brev eller flyer
 3. Bifoga egna adresslistor eller ta hjälp av våra demografiska urval för att specificera din målgrupp
 4. Ladda upp ditt nyhetsbrev som PDF
 5. Ange önskat datum för utskick
 6. Slutför din beställning och betala med kort

På bara några minuters jobb kan du nå upp till 30 000 mottagare i hela landet, eller inom ett valt geografiskt område. Vill du rikta dig särskilt till singelhushåll? Eller köpstarka småbarnsfamiljer i villakvarter? Inga problem. Skapar du ett adresserat utskick för ditt nyhetsbrev kan du specificera dina mottagare utifrån flera olika kriterier.

Enklare än att printa själv. Billigare än att anlita en PR-byrå.

Alla nyhetsbrev som beställs via Skapa Utskick trycks i fyrfärg på miljövänligt och obehandlat papper av bra kvalitet. Väljer du brevformat kan du skicka upp till 6 sidor, med tryck både fram och bak. Perfekt om du har mycket information att förmedla till dina mottagare. Givetvis funkar det även hur bra som helst att inkludera bilder.

I samband med att du laddar upp din design får du också tips och råd om hur du bäst kan anpassa den för det format du valt. Med Skapa Utskick behåller du all kontroll över ditt utskick och får alla verktyg du behöver för att bli ditt eget PR-proffs.

Det är mycket enklare än att trycka, kuvertera och dela ut dina nyhetsbrev själv – och väldigt mycket billigare än att låta en reklambyrå göra jobbet åt dig.

Platsoberoende tjänst tillgänglig för alla

Med PostNord kan du skicka fysiska nyhetsbrev från en strand på andra sidan jorden, toppen av en skidbacke eller hemifrån soffan. Tack vare att Skapa Utskick är en 100 % webbaserad tjänst, kan du sköta kommunikationen med dina kunder och andra mottagare från precis var du vill. Närhelst du vill.

Till skillnad från andra portaltjänster som Postbox och våra integrationslösningar – vilka endast finns tillgängliga för våra företagskunder – är Skapa Utskick dessutom helt öppen för alla. Såväl företag som privatpersoner. Varken användarkonto eller inloggning behövs. Hur smidigt, bekvämt och användarvänligt som helst.

Nyhetsbrev väcker intresse och bibehåller goda kundrelationer

Har du aldrig skickat nyhetsbrev förut men känner dig lockad att testa vårt verktyg? Kanske funderar du på vad syftet med nyhetsbrev är och hur det kan användas?

Nyhetsbrev är ett utmärkt kommunikationsmedel för att hålla kontakten med befintliga kunder – och för att hitta nya. Framförallt passar det bra när du vill förmedla någonting till dina mottagare utan att göra det med säljande reklam. Du kan hålla dina kontakter uppdaterade om vad som händer i företaget, hinta om kommande kampanjer eller berätta om roliga evenemang.

Summa summarum är nyhetsbrev ett perfekt sätt att marknadsföra dig själv och din business vid sidan av vanlig reklam. Genom att skicka nyhetsbrev via Skapa Utskick kan du på ett smart, billigt och träffsäkert vis väcka intresse hos nya kunder, samt bibehålla goda relationer med de redan befintliga.

Låt PostNord hjälpa dig att komma igång med nyhetsbrev. Vi gör det snyggt, snabbt och prisvärt.

Vanliga frågor om att skicka nyhetsbrev

Vem kan skicka nyhetsbrev med Skapa Utskick?

Skapa utskick är tillgänglig för alla. Tjänsten kan användas av både privatpersoner och företag.

När skickas nyhetsbrev ut?

Det är helt upp till dig som kund att bestämma. Utdelning sker på det datum du väljer för distribution.

Varför skicka fysiska nyhetsbrev istället för digitala?

Fysiska nyhetsbrev har bättre läsbarhet, känns mer personliga och kan göras mer träffsäkra. De uppfattas inte heller som skräppost på samma sätt.