Allt om Skicka Direkt Business

  • En del av Portal Business, där du även hanterar dina andra ärenden med PostNord
  • Se fraktpriser direkt i verktyget
  • Användarvänligt gränssnitt
  • Boka hämtning enkelt
  • Tydliga mallar
  • Betala bara för de fraktsedlar du faktiskt använder

Har du Orderkoppling?

Boka en demo eller kom-igång-hjälp

Har du problem med bokningsrutan kan du boka en demo direkt med en teammedlem.

Logga in

Har du redan ett konto i Portal Business?

Om du redan har ett konto i Portal Business så har ditt företag redan tillgång till SKicka Direkt Business, eftersom alla PostNords avtalskunder får tillgång till verktyget. Det är bara att logga in i Portalen!

Om du inte ser Skicka Direkt Business kan det vara att du inte är inloggad, eller att du är inloggad som privatanvändare (dvs. du ser “Portal” istället för “Portal Business” högst upp på sidan). Logga in med ett konto som är knutet till ditt företags Portalkonto, sen är du igång! Om du ändå inte ser Skicka Direkt Business är det möjligt att din administratör valt att inte ge dig tillgång till verktyget. Kontakta din administratör för att få tillgång i ditt konto.

Logga in i Portalen

Är du avtalskund, men utan ett konto i Portalen?

Om ditt företag redan har kundavtal med PostNord, men inte använder Portal Business, så kan du skapa ett Portalkonto och knyta det till ert befintliga kundnummer. Använd ett organisationsnummer som ni har ert kundavtal tecknat under.

Ansök om tillgång till Portal Business

Är du inte avtalskund idag?

Om du inte är avtalskund är det inga problem – du blir avtalskund samtidigt som du skapar ditt konto i Portalen. Se till att ha firmatecknares godkännande för att ingå kundavtal med PostNord – du signerar avtalet med ditt mobila BankID.

Priser och villkor för avtalskunder finner du här.

Bli avtalskund och skapa ditt konto

Skapa användare

Är det fler än du som ska ha tillgång kan du enkelt lägga till dina kollegor till ditt företags portalkonto. Du skapar enkelt upp användare och bestämmer precis vad dom får tillgång till, sen är det bara att tuta och köra.

Skapa användare

Så skickar du

I Skicka Direkt Business så kan du använda och skapa fraktmallar – när du satt upp dina vanligaste fraktprodukter och mottagare så är det ännu snabbare och enklare att beställa exakt den frakt du vill ha. Se filmer kring hur enkelt du skickar ett paket och hur enkelt du använder mallar för att spara tid.

Använd mallar och skickaSätt upp mallar för butiker

Installera skrivare

Skicka Direkt Business har stöd för etikettskrivare och installationen är enkel. Du behöver tillgång till skrivare och internet och vi rekommenderar att du först skriver ut en testsida. Vi stödjer utskrifter upp till 200 dpi.

Guide steg för steg

Har du orderkoppling mot ehandelssystem?

PostNord har flera sätt för dig att koppla samman köp i din e-butik med fraktköp från oss. Vi hjälper dig gärna att upp täcka dem – fyll ut formuläret så hör vi av oss:

🡆 Fyll i formuläret, så hjälper vi dig!

Observera: JavaScript krävs för detta innehåll.

Du kan exempelvis…

Mer om integrationslösningar

Har du fler frågor?

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får i vår FAQ här nedan.
Vårt erfarna Demoteam är dessutom redo att dels tjänsten för er, men också att ge er en hjälpsession via videolänk där vi hjälper er att få allt på plats.

Vill du ställa frågor till oss nu direkt kan du nå vår digitala kundservice på 0771 37 10 15

FAQ Skicka Direkt Business