Så skickar du paket med Skicka Direkt Business

 

Så skickar du paket och bokar enkelt frakt med Postnord Portal Business

Med PostNord Portal kan du skicka paket billigt och enkelt.

Är du företagskund kan du göra som över 50 000 andra företag – boka frakt enkelt online. I Portal Business finns många möjligheter och alternativ för dig som företagskund med syftet om att det ska vara smidigt för dig att skicka paket inrikes och utrikes.

För dig som använder PostNord Portals tjänster för första gången så erbjuder vi dig en demo över hur saker och ting fungerar i portalen. Det finns också andra videofilmer och guider som ger dig allt du behöver veta om Portal Business Skicka Direkt.

Skicka ett paket: videoguide

Se en videoguide på hur du bokar frakt och skickar paket med fraktlabel via Skicka Direkt Business.

Tips för dig som ska skicka företagspaket

I PostNord Portal Business finns flera användbara tips för dig och ditt företag som ni kan använda er av när ni ska skicka paket. Det finns också mera riktade tips beroende på vilken arbetsroll ni har i företaget.

Arbetar du med e-handel, logistik eller med företagets kundtjänst så finns det olika tips och knep för dig i portalen. Detta för att kunna effektivisera och optimera era leveranser till era kunder var de än befinner sig i världen.

Med hjälp av PostNord Portal Business olika frakttjänster så är det lika enkelt för ert företag att skicka paket till Brasilien som till något av de nordiska länderna.

Fyra funktioner som gör det enklare för dig att skicka paket

  • Att kunna boka frakt enkelt online
  • Spåra paket och gör ändringar vid behov
  • Lägga till en försäkring till din försändelse om du vill
  • Spara fraktinformationen till nästa gång och skapa fraktmallar

Använd mallar för ett snabbare arbetsflöde

I Skicka Direkt Business så kan du använda och skapa fraktmallar – när du satt upp dina vanligaste produkter och mottagare så är det ännu snabbare och enklare att beställa frakt.

Så skapar du ett användarkonto i portalen

För att kunna använda dig av PostNords lättillgängliga portal med alla dess verktyg så måste du skapa ett konto. Du löser enkelt uppgiften genom tre enkla steg.

1. Skriv företagets organisationsnummer
2. Fyll i dina användaruppgifter
3. Slutligen – signera avtalet med ditt bank-ID. Därefter är du redo!

Skapa konto

Skicka paket till hela världen

Med Skicka direkt Business kan du Skicka paket till hela världen

Skicka företagspaket

Är du privatkund och ska skicka paket?

Du bokar snabbt och enkelt frakt online med Skicka Direkt i PostNord Portal. Skicka paket inrikes och utrikes. Var du än ska skicka paket så hjälper vi dig.

Skicka paket med Skicka Direkt

I Skicka direkt så väljer du vilken typ av paket du ska skicka, till vilket land samt leveranssätt. Under samtliga typer av brev och paket så finner du information som gör det lättare för dig att välja frakt. Du har hela tiden koll på hur mycket frakten kostar. Har du några frågor som du inte hittar svar på kan du använda dig av chattsupporten på sidan.

I nästa steg skriver du in avsändar- och mottagaruppgifter. På hemsidans högersida hittar du information om ditt paket som du ska skicka, leveranstid och pris. Ska du skicka flera paket under ett och samma köp så går det utan några som helst problem.

Slutligen betalar du frakten och skriver ut din fraktsedel direkt om du vill. Lämna sedan in paketet hos ditt närmaste ombud. Svårare än så är det inte.