Partnerberättelse

Sello bygger integrationer för enklare orderhantering

Sello är en komplett e-handelsplattform med lång erfarenhet av e-handel, integrationer och framförallt marknadsplatser. I över 15 år har företaget hjälpt e-handlare att automatisera sina flöden och öka sin försäljning på marknadsplatser genom att nå ut till miljontals nya kunder. Som experter på marknadsplatser och vet Sello vad som säljer på vilken kanal, samt hur e-handlare kommer igång på det mest effektiva sättet. Zalando, Amazon, Åhléns, och Stadium är endast ett fåtal exempel på några marknadsplatser Sello kan hjälpa e-handlare att komma igång på.

Mikaela Berglund, Head of Partnerships and Marketing på Sello, berättar om upplägget med PostNord:

Använd Sello för orderhantering med PostNordMer om integrationen

Mikaela Berglund
Head of Partnerships and Marketing, Sello

Hur många kunder går via Sello till marknadsplatser/antal aktiverade PostNordkopplingar till marknadsplatser?

Idag har Sello över 2000 användare varav mer än 31 miljoner produkter är live på marknadsplatser via oss. Hittills har vi runt 50 stycken som använder kopplingen till Postnord och fler kommer det att bli då vi har märkt av ett ökat intresse för Postnord.

Vad ser du för fördelar med en integration mot Postnords gränssnitt Skicka Direkt Business?

Vi tog fram denna integration för att e-handlare ska få ett bredare utbud när det kommer till att underlätta deras orderhantering genom att ha allt gällande produkt- och orderhantering samlat på ett och samma ställe. Det finns alltså många fördelar, men med Sellos integration får du som e-handlare full tillgång till Skicka Direkt Business-verktyget där du kan boka och spåra sändningar samt skriva ut viktiga fraktdokument direkt från Sellos gränssnitt. Spårningsinfo läggs till i ordern och skickas sedan till säljkanalen. Kopplingen är användarvänlig och perfekt för dig för dig som inte har behov av ett stort utbud av transportörer men fortfarande vill ha en användarvänlig koppling med mängder av alternativ för att underlätta din orderhantering.

Kändes PostNords API komplett för att bygga det ni hade i åtanke?

– Ja, tack vare vår långa erfarenhet av att bygga integrationer samt en bra och tydlig dokumentation så gick det väldigt snabbt & smidigt.

Vad blir nästa steg gällande plugin-modulen mot PostNord Skicka Direkt Business?

– Vi vidareutvecklar alltid Sello utifrån våra kunders önskemål, med andra ord är vi väldigt flexibla. Har du som e-handlare ett önskemål om förbättring så lyssnar vi alltid och ser om vi kan implementera stöd för det. Det senaste vi har lagt in stöd för är utökad funktionalitet för tulldeklaration och returer.

Fördelar med Sello

100 % riskfritt
– Du betalar endast när din försäljning tagit fart.
Ingen startkostnad/bindningstid/uppsägningstid.

Kostnadsfri onboarding & support
– Allt ingår i Sellos prismodell,
inga extra kostnader tillkommer.

Flexibelt
– Saknar du något system/feature så kan
Sello hjälpa till med det.

Vill du också bygga en integration för ehandlare?

Ta kontakt, så diskuterar vi hur vi kan hjälpa våra gemensamma kunder att spara tid och få en mer effektiv eHandel.

Bli integrationspartner