Skicka paket till Brasilien med Skicka Direkt Business – enkelt och smidigt

Gör som över 50 000 andra nordiska företagskunder

 • Skicka paket online
 • Få en överblick över alla försändelser
 • Full kontroll över fraktkostnaderna

93% av användare skulle ha svårt att klara sig utan Skicka Direkt Business

0
Ingen månadsavgift
0
Ingen fraktsedelavgift

Skickar du regelbundet?

Boka en demo så visar vi hur smidigt det kan bli med Skicka Direkt Business

Skickar du sällan?

Skicka enstaka paket i Skicka Direkt

Anmäl dig i tre snabba steg

Steg 1

Ange ditt företags organisationsnummer. Alla uppgifter läses in automatiskt.

Steg 2

Fyll i dina användaruppgifter.

Steg 3

Signera med BankID.
Nu kan du börja använda portalen!

Är sidan till hjälp?
Sätt betyg här!

Skicka Paket till Dubai

Skicka Paket till Danmark

Skicka Paket till Australien

Så hjälper portalen dig som

Är ansvarig för e-handel

Så här hjälper vi din ehandel

Visste du att Skicka Direkt Business i portalen kan hjälpa dig som jobbar med e-handel att få mer tid över till dina kunder? Med all frakt till Brasilien och andra marknader samlade i en enda kontrollpanel får du bättre kontroll över alla försändelser. Du spar även tid på returer och kundtjänstärenden.

  • Boka frakt online
  • Ge dina kunder fler fraktalternativ
  • Hantera alla fraktärenden på ett och samma ställe
Ta reda på mer

Ansvarar för logistiken

Så här effektiviserar vi din logistik

PostNord Business Portal är ett kraftfullt verktyg för dig som är logistikansvarig. Du kan optimera varuleveranserna och lägga in flexibla fraktmallar för att passa alla målgrupper. I din kontrollpanel på portalen ser du exakt vad som händer med alla försändelser.

   • Hitta rätt frakt för rätt situation
   • Effektivisera logistiken löpande
   • Minska kostnader i leveransprocessen
Ta reda på mer

Jobbar med kundtjänst

Så här hjälper vi dina kunder

Ditt arbete med kundtjänst blir mycket lättare med PostNord Portal Business. Här kan du automatisera meddelanden till kunderna, vilket minskar mängden samtal och mejl från kunder som vill ha hjälp. Du kan till och med hantera reklamation och ärendehantering direkt i portalen!

    • Minska kostnaden per kundtjänstärende
    • Snabbare kundservice
    • Gladare kunder och merförsäljning

Smarta verktyg för dig som skickar paket till Brasilien

Beställ frakt till Brasilien online

Med hjälp av våra digitala frakttjänster är det mycket enkelt att skicka paket till Brasilien. Öppna ett konto på Portal Business gratis. Det tar inte mer än ett par minuter! Därefter kan du lägga in din första fraktbokning. Du får välja om du vill lämna paketet hos ett ombud eller om du vill att ett bud hämtar upp det.

Mer om Frakt

Få reda på var paketen befinner sig

När du skickar något så långt bort som till Brasilien kan det vara mer relevant än någonsin att kunna spåra paketet. Med hjälp av Track & Trace kan du se var alla dina paket till Brasilien befinner sig. Givetvis kan även mottagaren själv ta reda på status för försändelsen.

Mer om Track & Trace

Automatiska meddelanden

Du som företagskund kan skicka automatiska aviseringar till dina kunder och andra mottagare i Brasilien. Ställ in vilka meddelanden som ska skickas och när. Du kan till exempel informera mottagaren via SMS eller mejl om att paketet är redo att hämtas ut.

Mer om Aviseringar

Praktiska funktioner som gör frakten till Brasilien enklare

aviserngar-Storbritannien

Enkel onlinebokning av frakt

Spåra paketet och gör ändringar vid behov

Enkelt att lägga till försäkring om du vill

Spara fraktinformationen till nästa bokning

E-handelsansvarig? Få tid över till kunderna med Portal Business!

Är du ansvarig för e-handel eller driver en egen webbutik vet du att du aldrig kan ägna nog med tid åt dina kunder, köpupplevelsen och ditt sortiment. Det finns alltid något som kan optimeras. Därför tror vi att du kommer att uppskatta Portal Business. Den hjälper dig att lägga mindre tid på frakt och logistik till fördel för det som är viktigast för dig i verksamheten: Dina kunder och din försäljning.

Ge kunderna en bättre köpupplevelse

I en webbshop kan minsta detalj spela roll för antalet genomförda köp. Med PostNord Portal Business kan du ge dina kunder fler och bättre fraktalternativ i samband med bokning. Det kan hjälpa dig att öka konverteringsgraden.

Håll kunderna underrättade

När en kund har genomfört ett köp och väntar på sitt paket kan ett bra informationsflöde bidra till köpupplevelsen. I Skicka Direkt Business kan du ställa in så att dina kunder i Brasilien får ett meddelande i samband med olika delmoment i leveransen. När mottagarna vet vad som händer känner de sig tryggare och antalet kundtjänstärenden minskar.

Spåra alla paket till Brasilien

I samband med att du skickar paket till Brasilien med PostNord Skicka Paket Direkt på portalen får du välja om du själv vill lämna paketet hos ett ombud eller om du vill att ett bud hämtar upp det. Oavsett vad du väljer kommer du att ha full kontroll över alla försändelser i din kontrollpanel Track & Trace. Här ser du bland annat var alla paket befinner sig just nu, vilka som väntar på att levereras och vilka som returnerats.

Logistikansvarig? Effektivisera och optimera med Portal Business!

I Portal Business från PostNord finns det något för de flesta – inte minst om du jobbar med logistik. Verktygen på denna plattform hjälper dig att skapa ett optimalt logistikflöde för ditt företag. Identifiera problem innan de dyker upp och gör så att allt flyter på. Du har helt enkelt full kontroll över logistiken!

Hitta lämpligt fraktalternativ till Brasilien

Valmöjligheterna är många när du vill skicka paket till Brasilien eller någon annanstans. Med Skicka Paket Direkt får du alla dessa alternativ samlade på ett och samma ställe. Din panel är det enda du behöver för att boka all frakt i företaget.

Mallar hjälper dig att effektivisera

I Skicka Direkt Business finns möjligheten att skapa olika mallar för olika situationer. Du som är logistikansvarig kan göra förinställningar så att dina kollegor lättare kan genomföra sin bokning av frakt till Brasilien. När de använder färdiga mallar spar företaget tid på logistiken och risken att någon väljer fel fraktalternativ minskar.

Information för att förbättra processen

Som ansvarig för logistik vill du troligtvis hela tiden identifiera vad som kan göras bättre och hur företaget kan spara pengar på frakten. I PostNord Skicka Direkt Business tar du lätt fram olika rapporter. Här hittar du exempelvis pallsaldorapport för Brasilien, kvalitetsrapporter och miljörapporter.

För att du ska kunna analysera alla data fullt ut finns möjligheten att snabbt exportera rapporter till Excel.

Denna video berättar vad som finns i Portalen

Vanliga frågor och svar om frakt till Brasilien

Hur kan jag skicka paket till Brasilien?

Börja med att skapa ett gratis konto i Portal Business hos PostNord. Gå till Skicka Direkt Business och ange vad du vill skicka till Brasilien. Välj om du vill ha tillägg (t.ex. försäkring) och printa fraktsedeln.

Kan jag lämna in paket till Brasilien hos ombud?

Ja! Du när du bokar frakt till Brasilien kan du välja om du vill lämna in paketet själv hos valfritt PostNord-ombud eller om du vill att vår kurir hämtar upp det.

Hur får mottagaren meddelande om sitt paket?

Mottagaren får en automatisk avi per SMS eller mejl. Du kan själv ställa in vilka meddelanden dina mottagare, kunder och medarbetare ska få i samband med att paketet skickas, levereras, väntar på att hämtas upp eller returneras.

Kan jag försäkra paketet?

Ja! Du kan lägga till försäkring och andra tillägg direkt i samband med bokning online via Skicka Direkt Business.

Besök vår FAQ