Skicka paket till Iran med Postnords Skicka Direkt Business

Gör som tusentals bolag i Norden

 • Köp frakt till Iran direkt i mobilen, surfplattan eller datorn
 • Ha uppsikt över dina försändelser hela vägen till Iran
 • Identifiera risker och avvikelser direkt

93% av användare skulle ha svårt att klara sig utan Skicka Direkt Business

0
Ingen månadsavgift
0
Ingen fraktsedelavgift

Skickar du regelbundet?

Boka en demo så visar vi hur smidigt det kan bli med Skicka Direkt Business

Skickar du sällan?

Skicka enstaka paket i Skicka Direkt

Superenkel registrering i tre steg

Steg 1

Fyll i företagets organisationsnummer. Resterande företagsinformation hämtas per automatik.

Steg 2

Fyll i dina användaruppgifter.

Steg 3

Skriv under kundavtalet med BankID.
Klart!

Är sidan till hjälp?
Sätt betyg här!

Skicka Paket Inrikes

Skicka Paket till Kina

Skicka Paket till Österrike

Hur kan du dra nytta av Postnord Portal Business?

Som e-handlare?

Så här hjälper vi din ehandel

Vill du ha möjligheten att hantera allt som har med dina försändelser att göra på ett och samma ställe, oavsett om paketen skickas utomlands eller inom Sveriges gränser? Med PostNord Portal Business kan du bland annat:

  • Boka frakt och se fraktkostnaderna i realtid
  • Sök och hitta dina försändelser
  • Se och analysera leveransernas kvalitet och miljöpåverkan
Ta reda på mer

Som logistikansvarig?

Så här effektiviserar vi din logistik

Vill du skapa kostnadseffektiva distributionsflöden av hög kvalitet? Då passar Postnord Portal Business dig. Där kan du bland annat:

   • Spåra och hantera alla företagets nationella och internationella leveranser
   • Ladda ner data och statistik för vidare analys
   • Automatisera fraktbokningen på tre sätt
Ta reda på mer

Som kundtjänstmedarbetare?

Så här hjälper vi dina kunder

Strävar du efter att ge företagets kunder bästa möjliga kundservice när de hör av sig angående leveranser? Då är PostNord Portal Business rätt verktyg för dig. Där kan du bland annat:

    • Få en överblick över kundens leveranser och returer
    • Uppdatera leveransupppgifter
    • Förlänga försändelsernas liggtider hos postombuden

Tre funktioner som gör det lättare att skicka paket till Iran

Skicka paket till Iran med Skicka Direkt Business

Med Skicka Direkt Business kan du snabbt och enkelt boka frakt till Iran med några få klick. Mät och väg ditt paket och fyll i dess destination så räknar verktyget ut fraktkostnaden automatiskt. Det kan inte bli lättare!

Mer om Skicka Direkt Business

Ta del av utförlig leveransinformation i Track & Trace

Var befinner sig paketet och när förväntas det levereras? I Track & Trace finns all information om dina pågående och levererade försändelser. Du kan enkelt anpassa och justera dina sökningar genom att filtrera dem efter exempelvis datum och destination. På så sätt kan du hålla koll på de försändelsetyper som är viktiga för dig.

Mer om Track & Trace

Få nöjdare kunder med automatiska aviseringar

När en kund lagt en beställning online vill denne försäkra sig om att paketet kommer fram i tid. Genom att hålla dina kunder uppdaterade om var deras paket är och när de förväntas komma fram får du kunden att känna sig viktig, vilket ökar kundnöjdheten. I portalen kan du skapa anpassade meddelanden med din logotyp och ditt tilltal och bestämma när i transportprocessen aviseringen ska skickas.

Mer om Aviseringar

Fyra funktioner i PostNord Portal Business som förenklar fraktbokningen till Iran

Beskriv vad du vill skicka till Iran - vi väljer ett passande fraktalternativ

Hantera alla försändelser direkt i din dashboard

Monitorera dina utleveranser, returer och reklamationer

Ändra leveransplats, mottagare och adress snabbt och enkelt

Varför ska du som e-handlare eller logistiker använda PostNord Portal Business när du skickar paket till Iran?

Tre fördelar för dig som e-handlare

Teknik och digitala plattformar är viktiga komponenter inom e-handel, inte minst när du som e-handlare skickar paket. I vår digitala frakttjänst PostNord Portal Business får du tillgång till allt du behöver för att hantera dina försändelser på bästa sätt.

Nöjdare kunder med smidiga leveransalternativ

Idag värderar kunden valfrihet i allt högre grad. De vill ha möjligheten att välja när, var och hur paket levereras. Öka kundnöjdheten genom att erbjuda smidiga leveranser. I portalen kan du enkelt boka leverans till kundens brevlåda, dörr eller ombud och anpassa leveransen efter mottagarens önskemål.

Automatiska aviseringar som förbättrar kundens upplevelse

Förbättra kundens upplevelse ytterligare med hjälp av aviseringar. Med funktionen Aviseringar kan du skapa automatiserade meddelanden som exempelvis talar om för kunden att det finns ett paket att hämta eller att det uppstått ett problem. Lägg in din egen logotyp i meddelandet och ta tillfället i akt att fördjupa dina kundrelationer.

Snabb och enkel bokning av frakt till Iran

Med Skicka Direkt Business är det lätt att skicka rätt. Fyll i paketets mått, vikt och destination så väljer verktyget en passande fraktalternativ och beräknar fraktkostnaden automatiskt. Här kan du dessutom välja att klimatkompensera, boka hämtning av paket och försäkra det – snabbt och enkelt.

Tre fördelar för dig som logistiker

Den kraftiga tillväxten inom e-handeln har resulterat i en ökad efterfrågan av effektiva leveranskedjor. I vår digitala frakttjänst PostNord Portal Business får du tillgång till all information du behöver för att effektivisera, automatisera och optimera företagets logistikkedja.

Automatiserad bokning av frakt

Som du säkert vet innefattar effektiva leveranskedjor både integration och automatisering. Genom att integrera våra digitala frakttjänster i företagets e-handel kan du skapa automatiserade fraktbokingsprocesser som gör att du kan spara värdefull tid. Med Skicka Direkt Business kan du boka frakt för de köp företagets kunder gjort i ett annat system genom att importera dina försändelser direkt till verktyget. På så sätt kan du beställa frakt för flera leveranser samtidigt.

Om företaget använder WooCommerce eller Klarna Checkout du installera PostNords plugin. Då skickas en fraktbeställning automatiskt till Skicka Direkt Business när kunden gör ett köp. För mer avancerade e-handelssystem och orderkopplingsbehov är det dessutom möjligt att integrera vårt boknings-API i plattformen. Du kan då anropa vårt API via ditt system, som sedan skickar en fraktbeställning direkt till oss.

Spåra företagets leveranser och skapa effektiva flöden

I portalens funktion Track & Trace kan du snabbt se över företagets försändelser till Iran. Genom att kontrollera företagets leveranser får du mer insikt i hur, när och var leveranser sker. På så sätt kan du arbeta proaktivt och lösa eventuella problem snabbare, vilket leder till nöjdare kunder och ett mer effektivt logistikflöde.

Utveckla smarta distributionsflöden som sänker leveranskostnaderna

Skapa sömlösa och kostnadseffektiva distributionsflöden baserad på data. Genom att analysera vad som händer under leveranskedjan kan du identifiera eventuella flaskhalsar och vidta lämpliga åtgärder. På så sätt kan du undvika onödiga avgifter, sänka returkostnaderna och öka kundnöjdheten.

Denna video berättar vad som finns i Portalen

FAQ Skicka paket till Iran

Hur kan man skicka paket till Iran?

Det lättaste sättet är att skapa ett kostnadsfritt konto i Postnord Portal Business och beställa frakt via Skicka Direkt Business. Där kan du även boka upphämtning av ditt paket.

Hur mycket kostar det att skicka ett paket till Iran?

Det beror exempelvis på paketets storlek och vikt, hur snabbt du vill att det ska komma fram och vilka tillval du gör. Skicka Direkt Business räknar automatiskt ut fraktkostnaden.

Hur lång är leveranstiden för paket som skickas till Iran?

Leveranstiden beräknas vara ca 5-11 arbetsdagar, men det kan förekomma avvikelser.

Vilka dokument behövs när man skickar paket till Iran?

Alla brev och paket som skickas utanför EU ska förses med exportdokument såsom en tulldeklaration. Vilka dokument som behövs beror bland annat på försändelsens värde och vilket fraktalternativ som används.

Besök vår FAQ