Skicka paket till Spanien smidigt med Skicka Direkt Business

Gör som över 50 000 bolag i Norden

 • Boka frakt enkelt online
 • Få en god översikt över alla försändelser
 • Billiga transporter och bättre koll på kostnader

93% av användare skulle ha svårt att klara sig utan Skicka Direkt Business

0
Ingen månadsavgift
0
Ingen fraktsedelavgift

Skickar du regelbundet?

Boka en demo så visar vi hur smidigt det kan bli med Skicka Direkt Business

Skickar du sällan?

Skicka enstaka paket i Skicka Direkt

Enkel anmälan i tre steg

Steg 1

Ange företagets organisationsnummer. Vi hämtar automatiskt uppgifterna.

Steg 2

Fyll i dina användaruppgifter.

Steg 3

Signera ditt avtal med BankID. Nu är du redo att använda portalen!

Är sidan till hjälp?
Sätt betyg här!

Skicka Paket till Italien

Skicka Paket till Schweiz

Skicka Paket till Storbritannien

Så hjälper PostNord Portal Business dig som är

Ansvarig för e-handel

Så här hjälper vi din ehandel

Skicka Direkt Business i PostNord Portal Business gör det lättare för dig att skicka paket till dina kunder i Spanien. Med våra digitala frakttjänster kan du öka omsättningen i din webbutik. Du som e-handelsansvarig får full översikt över alla leveranser. Lägg tiden på dina kunder istället för att krångla med logistiken!

  • Hitta bästa transport till Spanien och till rätt pris
  • Koppla ihop e-butiken med våra digitala frakttjänster
  • Se alla försändelser till Spanien på ett och samma ställe
Ta reda på mer

Logistikchef

Så här effektiviserar vi din logistik

Du som är logistikchef har nytta av PostNord Portal Business som en plattform som ger dig bättre kontroll över logistikkedjan. När det dyker upp frågetecken i en leverans är det du som först får reda på det. Var proaktiv och effektivisera logistiken innan problem hinner uppstå.

   • Beställ all transport till rätt pris
   • Anpassa frakten till Spanien efter olika målgrupper
   • Effektivisera logistiken löpande
Ta reda på mer

Ansvarig för kundservice

Så här hjälper vi dina kunder

Ditt arbete med kundtjänst kan bli effektivare med hjälp av PostNord Portal Business. Våra digitala frakttjänster gör det lättare för dig att lösa kundtjänstärenden redan i samband med det första samtalet eller e-postmeddelandet. Minska den tid du behöver lägga på varje ärende.

    • Sköt kundtjänstärenden direkt i portalen
    • Automatisera meddelanden till kunderna
    • Sänk kostnaden, få nöjdare kunder och öka merförsäljningen

Några användbara funktioner på Portal Business

Boka frakt till Spanien på nätet

Med PostNord Skicka Direkt är det enklare än någonsin att köpa frakt till Spanien. Du kan snabbt skapa ett konto gratis. Sedan tar det inte mer än några minuter innan du är redo att skriva ut fraktsedeln. Välj mellan att lämna in paketet hos ett ombud eller låt vårt bud hämta upp det.

Mer om Fraktsedlar

Spåra alla paket

Du kan följa alla paket som du skickar till Spanien eller andra destinationer på din kontrollpanel i Portal Business. Mottagaren kan också ta reda på var försändelsen befinner sig genom att fylla i dess ID-nummer – utan att logga in.

Mer om Track & Trace

Automatiserade aviseringar

Fördjupa relationen till dina kunder genom skräddarsydda automatiska meddelanden via SMS eller mejl. Kunder älskar att få information medan de väntar på leveransen. Det minskar kostnaden för returer och leveranser.

Mer om Aviseringar

Flera funktioner som förenklar din frakt till Spanien

Boka enkelt frakt online

Spara all information för snabbare hantering

Mall för tulldokument direkt i flödet

Försäkra frakten i samband med bokningen om du vill

Jobbar du med e-handel? Portal Business ger dig flera fördelar!

Vi vet att många e-handlare längtar efter att få mer tid över till att fokusera på sina kunder och sitt erbjudande. Med Portal Business frigör du tid från logistik och transport!

Öka omsättningen med bra fraktalternativ

Att kunna erbjuda bra fraktlösningar till dina kunder i Spanien och på andra marknader är gynnsamt för omsättningen. Varför riskera att en kund överger sin varukorg bara för att fraktalternativen inte passar? Med PostNord Business Portal kan du enkelt integrera olika fraktsätt direkt i din webbshop.

Lägg mindre tid på att spåra försändelser

På Portal Business har du hela tiden en utmärkt översikt över alla dina paket som du skickat till Spanien – eller var som helst i världen för den delen. Genom Track & Trace i kontrollpanelen kan du sortera alla försändelser efter bland annat mottagarland, kundnummer och olika produkter. Här kan du också se om det rapporterats något fel i leveransen.

Nöjdare kunder med automatisk avisering

Bra information och uppföljning är A och O för att få nöjdare kunder. Med PostNord Portal Business får du ett verktyg där du kan skicka ut automatiska meddelanden och aviseringar till dina kunder. Gör meddelandena personliga utan att behöva lägga ner mer tid. Automatisk avisering minskar kostnader för både leveranser och returer.

Fördelar för dig som är logistikansvarig

PostNord Portal Business kan hjälpa dig som är ansvarig för företagets transporter att effektivisera och optimera hela logistikkedjan. Med hjälp av ökad automatisering kan du spara tid och resurser. Vårt system gör att du får en god överblick över alla försändelser. Du kan samtidigt enkelt gå ner på djupet och utforska varje aspekt av logistiken närmare.

Se alla transporter till Spanien på ett och samma ställe

Genom att logga in på PostNord Portal Business kan du få en heltäckande bild över alla transporter som ditt företag har till Spanien och andra marknader. Här ser du vilka paket som ska levereras, vilka som tagits emot och de fall där mottagaren inte finns tillgänglig. Dyker det upp bekymmer någonstans är du den förste att få reda på vad som är på gång.

Snabbare hantering med mallar

I Skicka Direkt Business på Portalen finns en funktion som låter dig skapa skräddarsydda mallar för olika tjänster. Denna funktion gör det möjligt att spara mycket tid på rutinarbete med att knappa in information och göra inställningar. Du kan ange behörighet för varje mall så att varje person i organisationen bara ser alternativ som är relevanta.

Automatisera och analysera logistikflödet

PostNord Portal Business har ett lättanvänt gränssnitt. Översikten över alla delar av logistiken är god. Här kan du se hela processen och skapa proaktiva åtgärder för att förbättra frakten till och från Spanien.

När du är inloggad på Portal Business har du som logistikansvarig kontroll på detaljnivå. Med ett par klick tar du fram detaljerade rapporter så som pallsaldorapport, miljörapport och kvalitetsrapport. Exportera till Excel och fördjupa analysen med dina egna verktyg.

Denna video berättar vad som finns i Portalen

Vanliga frågor om att skicka paket till Spanien med Skicka Direkt Business

Hur gör jag för att skicka paket till Spanien?

Skapa ett gratis konto på PostNord Portal Business. Klicka därefter på Skicka Direkt Business och ange typ av paket och eventuella tillägg. Dessutom anger du om du vill att ett bud hämtar paketet eller om du själv ska lämna in det hos ett ombud. Skriv ut fraktsedeln och sedan är du klar!

Hur lång tid tar frakten till Spanien?

Transport till Spanien tar mellan 2 och 5 dagar beroende på vilket fraktalternativ du valt.

Går det att försäkra transporten till Spanien?

Ja! Du kan lägga till extra försäkring i samband med att du bokar frakt.

Vad kostar det att skicka paket?

Att skicka paket till Spanien kostar från 278 SEK.

Besök vår FAQ