Skicka Direkt Business ersätter Pacsoft

– uppgradera gratis nu

Pacsoft Online fasas nu gradvis ut på den svenska marknaden. Du som har konto i Pacsoft byter lätt upp dig till PostNord Skicka Direkt Business. Det är dessutom helt gratis! Även du som är helt ny användare har givetvis tillgång till vårt kostnadsfria TA-system.

Ett smidigare & modernare verktyg

Skicka Direkt Business som ersätter Pacsoft ger dig många fördelar:

  • Inga månadsavgifter – precis som vanligt
  • Inga fraktsedelavgifter
  • Se dina priser direkt i verktyget
  • Ett modernt gränssnitt som är busenkelt att lära sig
  • Löpande förbättringar varje månad, baserat på din feedback
  • Alla verktyg på samma plats – Track & Trace, fakturor, reklamationer m.m.
  • PostNords kundservice är bara ett klick bort
  • Ändra uppgifter på en pågående leverans
  • Integrera direkt mot din webbutik via API

Skicka Direkt Business är PostNords nya verktyg för fraktköp. Det är kostnadsfritt att använda och du betalar bara för själva frakttjänsten du köper. Du betalar heller inte någon avgift för fraktsedlar.

Som Pacsoftanvändare är ditt konto redan färdigt, så du kan uppgradera direkt. Klicka här för att komma igång – ange samma mailadress som du använder i Pacsoft.

Vill du ha hjälp att komma igång? Skicka Direkt Business är enkelt att använda men vill du ha stöd finns vi här! Boka in en hjälpsession när det passar dig så får du hjälp att komma igång med din fraktbokning.

Aktivera ditt nya konto

Har du redan ett konto i Pacsoft? Då kan du aktivera ditt konto i PostNord Skicka Direkt Business på en gång med samma mailadress som du använder där. Vi skickar ett aktiveringsmail och sedan är du igång!

Har du inte tidigare använt Pacsoft Online? Skapa gratis konto i Skicka Direkt Business här.

När du aktiverat ditt konto hjälper vi dig komma på plats

Pacsoft försvinner

Från och med 2021 fasas Pacsoftonline.se ut och ersätts av andra system. Du som använder Pacsoft Online utan orderkoppling kommer under 2021 att få ett meddelande där det står när du senast måste flytta från Pacsoft till ett annat transportadministrativt system.

Du väljer själv vilket system du ska använda. Vårt tips är att använda PostNords eget verktyg Skicka Direkt Business. Det är gratis att använda inom ramarna för Portal Business som även det är kostnadsfritt.

Varför ersätta Pacsoft?

PostNord har under flera år satsat på en ny och användarvänlig företagsportal som innehåller Skicka Direkt Business. Det är ett avancerat men mycket lättanvänt fraktsystem.

Vi har utvecklat Skicka Direkt Business utifrån den feedback vi fått via enkätundersökningar bland våra kunder som använder Pacsoft Online. Skicka Direkt Business har redan fått ett mycket gott mottagande bland företagskunder i Sverige.

Därför har vi beslutat att fortsätta satsa på detta nya TA-system. Samtidigt kan vi inte underhålla två fraktsystem parallellt på sikt. Av den anledningen ersätter vi Pacsoft med Skicka Direkt Business helt och hållet.

Hur fungerar det att byta till Skicka Direkt Business?

Det är lätt att byta från Pacsoft till Skicka Direkt Business. Så här gör du:

1

Aktivera ditt konto i PostNord Skicka Direkt

Skriv in din mailadress som du använder för Pacsoft här nedan. Då aktiverar vi ditt nya konto i PostNord Portal Business. Vi skickar ett mail med länk för att välja lösenord. Välj helst ett helt nytt lösenord. Nu kan du logga in i portalen och använda Skicka Direkt Business och övriga verktyg.
2

Bekanta dig med verktygen

När du har loggat in i Portal Business hittar du flera användbara videos som visar hur du bokar frakt, sköter online tracking, hanterar reklamationer och mycket mer.
3

Få support när du behöver

Du kan få support precis när du vill. Boka in en demo eller en hjälpsession så hjälper vi dig ställa in ditt konto enligt dina önskemål. Vi hörs på videolänk så att du kan få svar på dina frågor direkt.