Logga in eller skapa konto i PostNord Portal Business

När du är avtalskund hos PostNord får du tillgång till portalen.
Är du inte avtalskund? Klicka bara på knappen nedan så fixar vi det.

Bli avtalskund hos PostNord och få inlogg till portalen
Boka en kostnadsfri demo

Logga in enklare och säkrare

Engångskod istället för lösenord

Nu kan du välja att logga in utan lösenord! Välj 4-siffrig kod när du loggar in så skickar vi ett mail med en engångskod. Skriv in den och logga in! Koden är tillfällig, vilket gör den både säkrare och enklare än att skriva in lösenord.

Lösenordsalternativet finns ännu kvar om du föredrar det.

Har du redan ett konto i Portal Business?

Om du redan har ett konto i Portal Business så har ditt företag redan tillgång till SKicka Direkt Business, eftersom alla PostNords avtalskunder får tillgång till verktyget. Det är bara att logga in i Portalen!

Om du inte ser Skicka Direkt Business kan det vara att du inte är inloggad, eller att du är inloggad som privatanvändare (dvs. du ser “Portal” istället för “Portal Business” högst upp på sidan). Logga in med ett konto som är knutet till ditt företags Portalkonto, sen är du igång! Om du ändå inte ser Skicka Direkt Business är det möjligt att din administratör valt att inte ge dig tillgång till verktyget. Kontakta din administratör för att få tillgång i ditt konto.

Logga in i Portalen

Är du avtalskund, men utan ett konto i Portalen?

Om ditt företag redan har kundavtal med PostNord, men inte använder Portal Business, så kan du skapa ett Portalkonto och knyta det till ert befintliga kundnummer. Använd ett organisationsnummer som ni har ert kundavtal tecknat under.

Ansök om tillgång till Portal Business