Kom godt i gang 

4. Gode råd til din webshop

Få gode råd til din webshop, så er der større sandsynlighed for, at kunderne gennemfører deres køb og returnerer til din webshop.

Optimer dit checkout flow
PostNord logoer
Markedsføring med bannere

Optimér dit checkout flow

Gør dit checkout gennemskueligt og vis hvilke muligheder dine kunder får, når du sender dine forsendelser med PostNord. For jo nemmere det er at vælge forsendelsesmetode, jo flere køb gennemfører dine kunder.

3 gode råd til at øge din konvertering i dit checkout flow:

Det skal være nemt og overskueligt for dine kunder at vælge levering, når de skal betale for deres varer i dit checkout. Det er ved betalingen, at flest kunder springer fra deres køb, og det kan skyldes, at de ikke kan gennemskue deres muligheder. Derfor har vi her samlet tre gode råd, som kan øge din konvertering.

1. Skriv enkelt og letforståeligt

Pas på lange forklaringer og tekniske ord. Det skal være nemt at forstå.

2. Gør det så nemt som muligt

Hav så få trin som muligt, så kunden hurtigt og let kan komme til levering og betaling.

3. Hastighedsoptimér og fjern ventetid

Sørg for at din hjemmeside uploader hurtigt – og sørg for, at det også gælder checkout. 

Forslag til tekster i dit checkout

Vi oplever desværre af og til forbrugere, der misforstår teksterne i checkout flowet, og f.eks. tror de har bestilt en pakke hjem til, men den leveres i virkeligheden til et udleveringssted. Derfor har vi optimeret begreberne ift. levering og anbefaler, at I bruger disse tekster i jeres checkout flow.

PostNord – Hent-selv pakke
Levering til PostNord udleveringssted

PostNord – Hjem-til-dig pakke
Levering til privatadresse

PostNord – levering til firmaadresse
Levering til firma

Afhent hos (navn på din butik/webshop)

Eksempler på valg af levering i checkout

Uanset hvilken platform din webshop er bygget på, så har du forskellige muligheder for vise kunderne deres valgmuligheder, når de skal vælge leveringsform.

Her viser vi nogle eksempler på, hvordan det kunne sættes op, så kunden let kan se leverandør, leveringsform og leveringsomkostninger.

Her er det en god idé at indsætte leverandørens logo – det giver et hurtigt og godt overblik for kunden.

PostNord logoer

Mange webshops har ikke skiftet vores gamle, røde logo ud med det nye blå. Gælder det også din webshop? Hent det nye blå, som du også finder i hvid og sort.

Blåt logo:
Sort logo:
Hvidt logo:

Markedsføring med bannere

Flere og flere webshops er begyndt at indsætte bannere på deres website, der viser leveringsmuligheder og -tider. Det skyldes, at levering kan være et godt salgsargument overfor kunden – at man stiller fleksible og gennemskuelige leveringsmetoder til rådighed.

Ønsker du at se forskellige bannere, som du kan downloade til din webshop eller benytte i dine mails, så se bannerne på postnord.dk.

Eksempel på et animeret GIF-banner, som du frit kan downloade: