Integrationslösning mellan PostNord och e-handelsplattformen Quickbutik

Vår partner Airlectra har utvecklat ett plugin till både Quickbutik standard och Quickbutik Pro. Du kan testköra dessa här nedan. Behöver du hjälp kan du kontakta Airlectra eller kika på deras FAQ för Quickbutik standard eller FAQ för Quickbutik Pro.

Skaffa pluginet från vår partner Airlectra

Vad är orderkoppling för Quickbutik?

Orderkoppling för Quickbutik är till för webbshoppar som använder Quickbutik som e-handelsplattform. Helhetslösningen innebär att det skapas en direktkoppling mellan webbshoppens varukorg och PostNords fraktlösningar i Skicka Direkt Business. Kunden får möjlighet att välja bland olika leveransalternativ och när köpet genomförs skickas fraktinformationen automatiskt till PostNord.

Det gör att de arbetsuppgifter kring frakten som tidigare var resurskrävande nu i det närmaste sköter sig själva. Med orderkopplingen kan du strömlinjeforma verksamheten samtidigt som kunderna får ett bättre helhetsintryck av ditt företag.

Varför ska jag använda integrationmellan PostNord och Quickbutik?

Ett enkelt sätt att minska de resurser du lägger på frakthantering är att automatisera stora delar av processen. Med PostNords integrationslösning för Quickbutik kopplas plattformarna samman, så att fraktinformationen skickas direkt till PostNord när din kund genomför ett köp. Förutom att lösningen gör att du kan fokusera på andra arbetsuppgifter, blir det också lättare att skapa kundupplevelser som gör att kunderna vill återkomma.

När din webbutik kopplas ihop med Skicka Direkt Business får dina kunder själva välja hur och när varan ska levereras, och göra eventuella tillval. Helhetslösningen gör att du kan erbjuda en mer flexibel kundservice, utan att behöva lyfta ett finger.

Hur upprättar jag orderkopplingen mellan PostNord och Quickbutik?

Att koppla samman PostNord och Quickbutik kräver inga förkunskaper – vår partner håller dig i handen under hela processen.

Så kommer du igång:

  1. Skaffa Skicka Direkt Business
    Först behöver du skapa ett företagskonto hos Skicka Direkt Business, det är gratis och tar bara någon minut.
  2. Skaffa pluginet från Airlectra
    Läs mer och kom åt testversion här

Vem kan använda PostNords orderkoppling för Quickbutik?

PostNords integrationslösning för Quickbutik är till för webbshoppar som säljer fysiska varor som ska levereras till kunder. Orderkopplingen passar alla typer av företag, och det finns inga krav på hur många varor du behöver sälja dagligen. Lösningen gör att du kan frigöra de resurser som du tidigare la på frakthantering så att du istället kan fokusera på att utveckla din verksamhet.

Hur gör jag?

  1. Skaffa pluginet från Airlectra – Det finns även en gratis testversion
  2. Installera och konfigurera pluginet med Airlectras hjälp
  3. Nu är du igång!

Skaffa plugin till Quickbutik

Skaffa pluginet från Airlectra
Bygger du integrationer för andra företag?

Vi hjälper dig bygga plugin till Quickbutik

Vi söker alltid samarbeten med integratörer som vill bygga och erbjuda plugins och kopplingar till våra tjänster. Hör av dig!

Läs mer om partnerskap

Fler av våra integrationer

Klarna

Shopify

Jetshop

WooCommerce

Det finns ännu fler alternativ!

Listan över våra integrationslösningar blir hela tiden längre. Här nedan hittar du fler sätt att förenkla driften av din e-handel.

Alla våra integrationer

Vill du istället bygga en egen orderkoppling? Då har vi API:er för fraktbokning och mycket mer. Vill du ha en enklare lösning kan du också lägga flera fraktordrar på en gång via en CSV-fil du exporterar från ditt eHandelssystem.

Bygg egen integration