Skicka paket till Polen med Skicka Direkt Business – boka online

Gör som mer än 50 000 andra företagskunder i Norden

 • Skicka paket till Polen – boka på nätet
 • Full överblick över alla paket
 • Sänk fraktkostnaderna

93% av användare skulle ha svårt att klara sig utan Skicka Direkt Business

0
Ingen månadsavgift
0
Ingen fraktsedelavgift

Skickar du regelbundet?

Boka en demo så visar vi hur smidigt det kan bli med Skicka Direkt Business

Skickar du sällan?

Skicka enstaka paket i Skicka Direkt

Enkel anmälan – tre steg

Steg 1

Fyll i ditt företags organisationsnummer. PostNord läser in uppgifterna.

Steg 2

Ange önskade användaruppgifter.

Steg 3

Signera anmälan med BankID.
Nu kan du boka frakt med Portal Business!

Är sidan till hjälp?
Sätt betyg här!

Skicka Paket till Österrike

Skicka Paket till Nederländerna

Skicka Paket till Ryssland

Så kan Portal Business hjälpa dig som är

Ansvarig för e-handel

Så här hjälper vi din ehandel

Du som driver egen webbutik eller är ansvarig för e-handel kan spara tid och pengar på att använda PostNord Portal Business. Ge dina kunder i Polen bästa fraktalternativ och den smidigaste köpupplevelsen i din webbshop.

  • Boka all frakt på nätet
  • Erbjud fler fraktalternativ till dina kunder
  • Spåra alla paket online
Ta reda på mer

Logistikansvarig

Så här effektiviserar vi din logistik

Du som jobbar med logistik får perfekt kontroll över hela logistikflödet med hjälp av PostNord Portal Business. Lös problem innan de dyker upp och hjälp ditt företag att sänka fraktkostnaden. Med mallar gör du det enklare att skicka paket till Polen och andra ställen.

   • Identifiera bästa frakten till Polen i olika lägen
   • Gör företagets logistik ännu mer effektiv
   • Sänk leveranskostnaderna
Ta reda på mer

Kundtjänstansvarig

Så här hjälper vi dina kunder

Med PostNord Portal Business kan du göra kundtjänsten mer effektiv, spara tid och få nöjdare kunder. Tack vare personliga automatiserade meddelanden håller du dina kunder underrättade och mängden samtal eller mejl till kundtjänst minskar. Även ärendehantering och reklamation kan du sköta i portalen.

    • Lägre kostnad per ärende
    • Snabba upp kundservicen
    • Öka merförsäljningen och få gladare kunder

Användbara verktyg för att skicka paket till Polen

Skicka företagspaket till Polen med bokning på nätet

PostNord har smarta digitala frakttjänster som gör det lätt att skicka paket till Polen. Du behöver bara öppna ett konto i Portal Business. Det är gratis och går på ett par minuter. Sedan bokar du frakten genom Skicka Direkt Business. Välj själv om du vill lämna in paketet hos ett av våra ombud eller om du vill att ett bud från PostNord hämtar upp det.

Mer om Skicka Direkt Business

Full koll på paketens färd till Polen

Använd kontrollpanelen Track & Trace för att få perfekt koll på alla paket som du skickar. Här ser du vad som är på väg till Polen och andra destinationer. Dina mottagare i Polen kan självklart själva också spåra sina paket online.

Mer om Track & Trace

Håll mottagaren underrättad med personliga meddelanden

När du skickar företagspaket till Polen ingår automatisk avisering. Det innebär att din mottagare kan får personliga aviseringar som du själv bestämmer, till exempel att paketet skickats eller är framme. Du avgör själv vad meddelandena ska innehålla och när de ska skickas. Sedan ordnar vi så att dina mottagare får informationen per SMS eller mejl.

Mer om Aviseringar

Exempel på finurliga funktioner som gör det enklare att skicka paket till Polen

Skapa mallar för att snabba upp fraktbokningen

Spara information från tidigare bokningar

Printa fraktsedel och boka upphämtning med bud i samma steg

Lägg enkelt till fraktförsäkring om du vill

Jobbar du med e-handel? Portal Business ger dig mer tid åt dina kunder!

Som e-handelsansvarig eller webbutiksinnehavare vet du säkert hur lätt tiden rinner iväg för praktiska ärenden och administration. PostNord Portal Business hjälper dig att frigöra värdefull tid som du kan använda åt att förbättra din webbshop, ditt erbjudande eller din kontakt med kunderna.

Ge dina kunder en fin köpupplevelse

Det finns mycket som går att optimera i en webbshop för att öka omsättningen. En av de viktigaste sakerna är fraktalternativen. När du använder PostNord Portal Business kan dina kunder i Polen själva välja mellan flera alternativ för frakt då de är i kassan. Du kan lätt använda denna funktion i din webbutik genom vårt API.

Låt dina kunder i Polen veta vad som händer

En annan aspekt av köpupplevelsen är att se till så att kunderna hela tiden är med på vad som händer. Låt dem veta när du skickat paketet och när det ska levereras. Med personliga meddelanden som du själv avgör när de ska skickas håller du dina kunder underrättade i alla lägen. Då känner de sig nöjdare och tryggare med dig som e-handlare och troligtvis är det fler som väljer att köpa hos just dig igen.

Perfekt översikt av alla paket till Polen

När du skickar paket med PostNord Skicka Direkt Business kan du spåra alla paket och brev till Polen i din kontrollpanel Track & Trace. Här kan du till exempel se vilka paket som levererats, vilka som returnerats och om det är någon mottagare som inte gått att nå. Du kan söka och filtrera bland alla paket så att du hittar exakt det du söker.

Är du logistikansvarig? Gör företagets logistik ännu mer effektiv med Portal Business!

PostNord Portal Business har flera praktiska funktioner för dig som är ansvarig för logistiken i företaget. Här identifierar du lätt eventuella flaskhalsar och sätt att göra frakten ännu mer effektiv. Du får full kontroll över all transport till Polen och resten av världen.

Hitta bästa frakten till Polen

Du hittar lätt bästa fraktalternativ till Polen med Skicka Direkt Business i portalen. Här finns alla typer av paket och leveransalternativ samlade så att du kan välja det som passar bäst i varje situation.

Effektivisera med mallar

Med hjälp av praktiska mallar kan du enkelt effektivisera och organisera alla fraktbeställningar på ett sätt som du bedömer är bäst. Till exempel kan du skapa en mall för små paket som ska gå med expressleverans till Polen och en annan för skrymmande paket med stor volymvikt. Nästa gång du eller någon av dina medarbetare skickar paket spar företaget tid och pengar samt minskar risken för felbokningar.

Analysera vad som händer

Det finns flera bra rapportfunktioner i PostNord Skicka Direkt Business. Här hittar du exempelvis pallsaldorapport för Polen. Du kan skapa miljörapporter och kvalitetsrapporter. Om du vill göra egna beräkningar kan du lätt exportera alla data till Excel för vidare analys.

Denna video berättar vad som finns i Portalen

Vanliga frågor och svar om att skicka paket till Polen

Hur skickar man paket till Polen?

Skapa ett gratis konto i PostNord Portal Business och klicka på Skicka Direkt Business. Ange vad du vill skicka till Polen, välj fraktalternativ, eventuell försäkring och skriv ut fraktsedeln.

Går det att lämna paketet hos ett ombud istället?

Ja, du kan själv välja om du föredrar att lämna paketet hos valfritt ombud eller om du vill att ett PostNord-bud hämtar upp det.

Kan jag se statistik över all frakt?

Ja, du kan skapa olika fraktrapporter i Skicka Direkt Business och även exportera dem till Excel om du vill.

Kan jag försäkra paket till Polen?

Ja, du kan lägga till försäkring när du bokar frakt till Polen och andra länder. Du lägger till försäkringen i samband med att du bokar i Skicka Direkt Business.

Besök vår FAQ