Skicka paket till Nederländerna med Skicka Direkt Business – lätt och smidigt

Gör som mer än 50 000 andra kunder i Norden

 • Skicka dina paket online
 • Full koll på all frakt
 • Få mer kontroll över fraktkostnaderna

93% av användare skulle ha svårt att klara sig utan Skicka Direkt Business

0
Ingen månadsavgift
0
Ingen fraktsedelavgift

Skickar du regelbundet?

Boka en demo så visar vi hur smidigt det kan bli med Skicka Direkt Business

Skickar du sällan?

Skicka enstaka paket i Skicka Direkt

Anmäl dig i tre enkla steg

Steg 1

Ange organisationsnumret för ditt företag. Vi läser in uppgifterna åt dig.

Steg 2

Fyll i användaruppgifterna.

Steg 3

Signera anmälan med BankID.
Nu kan du börja ha nytta av portalen!

Är sidan till hjälp?
Sätt betyg här!

Skicka Paket till Spanien

Skicka Paket till Österrike

Skicka Paket till Dubai

Så kan portalen hjälpa dig som

Jobbar med e-handel

Så här hjälper vi din ehandel

Visste du att Skicka Direkt Business i portalen kan hjälpa dig att få mer tid för dina kunder? När du använder portalen för att skicka paket till Nederländerna och andra länder ser du alla paket i en och samma kontrollpanel. Du får helt enkelt grymt bra koll på allt som är på gång. Dessutom behöver du lägga mindre tid på kundtjänstärenden och returer.

  • Boka frakten på nätet
  • Dina kunder får flera fraktalternativ till Holland
  • Sköt all din frakt på en och samma plats
Ta reda på mer

Arbetar med logistik

Så här effektiviserar vi din logistik

Är du logistikansvarig tror vi att du kommer att gilla PostNord Portal Business. Här har du flera smarta verktyg för att göra så att logistiken flyter på smidigare. Se exakt vilka paket som skickas och skapa mallar så att dina medarbetare lättare kan beställa frakt online.

   • Boka rätt typ av frakt beroende på situation
   • Förbättra företagets logistik hela tiden
   • Sänk kostnaderna för frakt och logistik
Ta reda på mer

Är kundtjänstansvarig

Så här hjälper vi dina kunder

Vore det inte skönt att kunna lägga mindre tid på varje kundtjänstärende och samtidigt göra så att kunderna i Nederländerna blir nöjdare? Med PostNord Portal Business kan du skicka ut automatiserade meddelanden till dina kunder. Minska mängden mejl och samtal. Reklamationer och ärenden hanterar du också enkelt i portalen.

    • Ge dina kunder snabbare svar
    • Lägre kostnad per kundtjänstärende
    • Mer försäljning och gladare kunder

Dessa funktioner gör det enklare att skicka paket till Nederländerna

Beställ frakt till Nederländerna på nätet

Med våra digitala frakttjänster är det lätt att boka frakt till Nederländerna online. Börja med att öppna ett konto på Portal Business. Det är gratis och tar inte mer än någon minut. Sedan gör du enkelt din första fraktbokning genom Skicka Direkt Business i portalen. Välj ifall du vill att ett av våra bud hämtar upp paketet eller om du föredrar att själv lämna det hos ett ombud.

Mer om Frakt

Full koll på alla paket

Du behöver aldrig oroa dig över var dina paket befinner sig någonstans. När du skickar något till Holland med Skicka Direkt Business kan du spåra alla paket med Track & Trace. Självklart kan även dina mottagare i Nederländerna själva få information om var paketet är och när det kommer fram.

Mer om Track & Trace

Automatiska aviseringar till mottagarna

När du skickar paket som företagskund kan du låta dina mottagare få automatiska meddelanden om sina paket via SMS eller mejl. Du bestämmer själv vilka meddelanden som ska gå ut till dina kunder och när de ska skickas.

Mer om Aviseringar

Portalen gör frakt till Nederländerna lättare på många sätt

Berätta vad du vill skicka så hittar PostNord bästa fraktalternativ

Försäkra frakten med ett klick

Spara all information för snabbare bokning nästa gång

Printa din fraktsedel och fixa upphämtning av paketet i samma veva

Fördelar för dig som har e-butik

Du som har egen webbshop upplever säkert hur svårt det kan vara att få tiden att gå ihop. Det finns alltid något att göra för att förbättra köpupplevelsen och ägna mer tid åt kunderna. Av den anledningen tror vi att du kommer att gilla PostNord Portal Business. Lägg mindre tid på att jaga bra fraktlösningar till Nederländerna. Du frigör tid som du istället kan ägna åt dina kunder eller åt att förbättra din e-butik.

Bättre konvertering med fler fraktalternativ

Konkurrensen bland butiker på nätet är stor och ökar ständigt. Att kunna erbjuda kunderna bättre fraktalternativ är ett sätt att stå ut från mängden. Genom att erbjuda fler typer av frakt kan du dessutom göra så att din webbutik konverterar fler besökare till kunder.

Skicka automatiska meddelanden till kunderna i Nederländerna

Det blir allt viktigare att bry sig om sina kunder. När du använder Skicka Direkt Business kan du ställa in så att dina kunder i Holland får meddelanden helt automatiskt under olika faser av leveransen. Till exempel kan de få ett SMS eller mejl när paketet skickas och då det är dags att hämta ut det hos ett ombud. Denna information gör att dina kunder känner sig tryggare med sitt köp. En positiv bieffekt blir att du får färre kundtjänstärenden.

Stenkoll över alla paket

När du skickar paket till Nederländerna eller andra destinationer med Skicka Direkt Business behöver du aldrig fundera på om det kommit fram eller inte, eller var det befinner sig. I din kontrollpanel Track & Trace ser du alla paket. Undrar du vilka som returnerats eller vilka som kunden ännu inte hämtat ut? Den informationen hittar du också här.

Många fördelar för dig som är logistikansvarig

Portal Business från PostNord hjälper dig som är logistikansvarig att få ännu bättre koll på all logistik i firman. Du kan skapa ett logistikflöde som är överskådligt och där du lätt kan åtgärda eventuella problem som dyker upp.

Hitta bästa frakten till Nederländerna

När du använder PostNord Skicka Direkt Business har du alla fraktalternativ ständigt tillgängliga. På en och samma skärm kan du boka olika typer av paket till Holland och andra länder. Här finns allt för att sköta företagets logistikbehov.

Effektivisera logistiken med smidiga mallar

Du kan skapa mängder med mallar för att beställa frakt på nätet. Det innebär att du som logistikansvarig kan göra alla de inställningar och val som behövs. När övrig personal på företaget ska skicka paket blir det lättare för dem att hitta rätt. Företaget sparar tid och det blir färre misstag.

Ta del av viktig information för att förbättra logistiken

Att jobba med logistik innebär att ständigt sträva efter förbättringar. Med PostNord Skicka Direkt Business sammanställer du lätt de rapporter du behöver. Vill du skapa en pallsaldorapport för Nederländerna, en kvalitetsrapport eller miljörapport? All den informationen finns direkt i panelen. Dessutom kan du exportera allt till Excel så att du kan analysera det mer i detalj.

Denna video berättar vad som finns i Portalen

Vanliga frågor och svar om att skicka paket till Nederländerna

Vad behövs för att skicka paket till Holland?

Öppna ett gratis konto i PostNord Portal Business och gå till Skicka Direkt Business. Där anger du vad du vill skicka, väljer fraktalternativ och eventuell försäkring innan du printar fraktsedeln och väntar på budet eller lämnar in paketet själv.

Får mina kunder i Nederländerna en avi?

Ja – med PostNord Skicka Direkt kan dina kunder i Nederländerna få en automatisk avisering via SMS eller mejl, t.ex. när paketet skickats eller då det är på väg att levereras.

Går det att lämna in paket hos ett ombud?

Ja! Du kan själv lämna ditt paket hos valfritt PostNord-ombud eller så väljer du att låta ett av våra bud hämta upp det hos dig.

Hur gör jag för att försäkra frakten?

Du kan försäkra frakten till Nederländerna genom att välja det som tillval i samband med att du bokar paketet i Skicka Direkt Business.

Besök vår FAQ