Koppla ihop dina eHandelssystem med PostNord

Integrationslösningar för eHandel

PostNord erbjuder fyra olika sätt att koppla samman din eHandel med våra fraktlösningar, beroende på hur ditt eHandelsupplägg ser ut. Här ser du de alternativ för orderkoppling och integration som du kan komma igång med. Vi tar inte betalt för fraktsedlar, utan du betalar bara för frakten och i vissa fall för integrationen.

Vi utvecklar hela tiden våra verktyg och funktioner efter våra användares feedback! Därför kan du även anmäla intresse föra att beta-testa, d.v.s. testa vår integration så tidigt som möjligt och ha en direkt dialog med vårt utvecklingsteam.

För ehandlare

Skicka Direkt Business

Du vill köpa frakt för en eller flera köp som kunden gjort i ett annat system, och du vill ha en enkel och kostnadsfri lösning.

PostNords fraktverktyg för företag låter dig importera in en fil med alla dina frakter och beställa allt på en gång. Du kan även skapa enskilda försändelser inne i verktyget – allt som behövs är en webbläsare!

0 kr / utskriven fraktsedel
0 kr
/ månad

Så funkar det

 • Bli avtalskund Online
  (Tar 5 min och är gratis)
 • Ladda upp frakter i .csv eller .xlsx och bekräfta ordern
 • Skriv ut fraktsedlar och beställ upphämtning
 • Mer vägledning finns i vår guide

Mot ehandelsplattform

Skicka Direkt Business

Plugins (Beta)

Du använder en ehandelsplattform eller checkout med fraktval som t.ex. WooCommerce eller Klarna Checkout och vill koppla kunders köp till fraktbeställning.

Från ditt ehandelssystem skickar vårt plugin automatiskt in frakter till Skicka Direkt Business. Där kan du skriva ut fraktsedlar samt hantera och spåra försändelserna.

0 kr / utskriven fraktsedel *
Startavgift + Månadsavgift

*Upp till 10 000 ordrar / månad

Så funkar det

 • Bli avtalskund Online
  (Tar 5 min och är gratis)
 • Anmäl intresse för vår beta här ovan
 • Vi hör av oss när betaperioden börjar
  (planerad start Hösten 2020)
 • Vi kommer i första hand att lansera betaversioner av plugins för Klarna Checkout och WooCommerce, men fler integrationer för bl.a. Magento är planerade. Så anmäl intresse för att hålla dig uppdaterad!

Bygg egna integrationer

PostNord

Boknings-API

Du har mer avancerade system eller orderkopplingsbehov och vill bygga egna integrationer för att hantera fraktköp från PostNord (B2B eller B2C).

Du utvecklar en egen orderkoppling mot vårt boknings-API, som sedan skickar in dina fraktköp direkt till Postnord. Sedan hanterar du dina försändelser antingen i vårt eller i ditt eget system.

Kontakta oss
för mer information

Så funkar det

För marknadsplatser C2C

Digitalt Ombud

Du driver en marknadsplats eller plattform där användarna köper och säljer varor till varandra, som sedan kan behöva skickas.

Fraktköp med Postnord integreras direkt in i din checkout, så att säljare eller köpare kan köpa frakt direkt av PostNord som del av transaktionen. Du slipper därför ansvara för fraktköp eller support därav.

PostNord ansvarar
helt för frakten
Kontakta oss för mer information

Så funkar det

 • Anmäl intresse här ovan
 • Vi kontaktar dig och kommer överens om upplägget
 • Ditt utvecklarteam samarbetar med vårt för att bygga integrationen
 • Mer information om Digitalt Ombud

Behöver du integrera mot en multicarrierlösning, eller mer avancerade produktkonfigurationer? välj någon av de här lösningarna.

Här är våra godkända TA-partners….

Vill du integrera utöver orderkoppling?

PostNords integrationer för orderkoppling här ovan är inte de enda integrationsmöjligheterna vi erbjuder. Vi har även API:er för spårning, serviceställe, lördagsleverans och mycket mer. Läs mer här nedan.

Våra Övriga API:er